Svatba a oslava narozenin

Ahoj holky, mam trosku dilema. Vzdycky jsem chtela velkou svatbu, bohuzel, pritel si to nepreje. Neni moc na tyhle veci. Takze jsme se domluvili, ze udelame jen svatbu s nejblizsi rodinou. Po obradu jen obed a dort a pak bychom se presunuli k nam na zahradu. Smirila jsem se s tim, ze si nezatancim za doprovodu zive kapely. Zacla jsem vse planovat a pak prisel pritel s tim, ze by se svatebni oslava spojila pozdeji odpoledne s oslavou tchanovych 60tin. Ze by chtel na oslave kapelu a pozval by se i zbytek rodiny. Ti by o svatbe nevedeli (coz nevim, jak chteji utajit). Takze bych si mohla zatancit a poradne si uzit saty a cely den. Nekteri me od toho zrazuji, ze to nebude svatba atd... myslite, ze je to tak blby napad?
Odpovědět
rozhodně jo - blbý nápad.. svatbu a šedesátiny bych nemixovala. Jinak se může stát, že ti tchán sebere pozornost z tvého svatebního dne, nebo ty jemu .. Nechápu ale tvého snoubence . kapela na šedesátinách by mu nevadila, ale na svatbě ano? Zvláštní..
Odpovědět
Profilova fotka
To je takova konina, ze vlastne ani nevim, co na to napsat...
Odpovědět
Diky holky.. po tom, co jsem to sem napsala, si uvedomuju, ze je to asi pekna blbost :-). Asi jsem si to musela po sobe precist. Diky :-)
Odpovědět
Taky myslím, že to je divný nápad. Ale hlavně nechápu, když příteli vadí velké akce, proč mu nevadí velká oslava narozenin? Jaký je v tom rozdíl? To, že budete mít velkou oslavu svatby přece neznamená, že budete muset být celou dobu středem pozornosti, záleží jak to pojmete. Jestli je velká svatba (nebo aspoň oslava) tvůj sen, tak bych to s ním zkusila ještě probrat, Nemyslím, že ho máš nutit, do něčeho, co je mu proti srsti, ale takhle mi přijde, že to pro něj zas tak velký problém nebude...
Odpovědět
Budeme se drzet puvodniho planu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To by se mi teda nelíbilo. A pokud se ti pojetí vaší svatby nezamlouvá, tak si promluv s přítelem. Myslím, že snad do toho taky máš co mluvit :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?