Restaurace Silma v Rychvaldu

Ahoj holky nevěsty. Jsem jemně zděšená reakcemi na restauraci Silma v Rychvaldě. Právě jsme složili s přítelem zálohu na hostinu, která by měla proběhnout 3. září. Fakt je to tam tak děsné? Začínám mít obavy.. Kdybyste měly nějaké reakce, budu Vám moc vděčná!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,já znám reakce jen z doslechu,..Předraženo aj eště snaha obrat na čem se dá...Ale snad budete mít štěstí..Od jedné kamarádky vím,že byla spokojená,ale rozpočet okolo 1400 na osobu.Takže docela maras na tento kraj.
Odpovědět
Ahoj nevěsty, ;-) restaurace Silma je "restaurace" a není to Hospoda. Takže nejlevněji je svatba doma na zahradě u bečky piva, nebo někde v campingu pod stanem. Ale teď vážně. Já měl svatbu cca 45 lidí a na ceně / max. limit / jsme se předem domluvili. Vše bylo O.K.. A co je nejdůležitější v den svatby ....?.... atmosféru, zábavu a příjemný pocit i v pěkném prostředí restaurace Silmy dělají lidi kolem Vás..... kamarádi, rodina, děti......A stačí jeden, co do všeho rype, pak ani Imperiál neobstojí. Takže tak. Myslím, že v Rychvaldě není pěknějšího místa s možností obřadu přímo na pěkné zahradě, než v této restauraci. Doporučuji. Mějte se, Tk.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?