Ahoj holky nevěsty. Jsem jemně zděšená reakcemi na restauraci Silma v Rychvaldě. Právě jsme složili s přítelem zálohu na hostinu, která by měla proběhnout 3. září. Fakt je to tam tak děsné? Začínám mít obavy.. Kdybyste měly nějaké reakce, budu Vám moc vděčná!!! :-)
Ahojky,já znám reakce jen z doslechu,..Předraženo aj eště snaha obrat na čem se dá...Ale snad budete mít štěstí..Od jedné kamarádky vím,že byla spokojená,ale rozpočet okolo 1400 na osobu.Takže docela maras na tento kraj.
Ahoj nevěsty, ;-)
restaurace Silma je "restaurace" a není to Hospoda. Takže nejlevněji je svatba doma na zahradě u bečky piva, nebo někde v campingu pod stanem. Ale teď vážně. Já měl svatbu cca 45 lidí a na ceně / max. limit / jsme se předem domluvili. Vše bylo O.K.. A co je nejdůležitější v den svatby ....?.... atmosféru, zábavu a příjemný pocit i v pěkném prostředí restaurace Silmy dělají lidi kolem Vás..... kamarádi, rodina, děti......A stačí jeden, co do všeho rype, pak ani Imperiál neobstojí. Takže tak.
Myslím, že v Rychvaldě není pěknějšího místa s možností obřadu přímo na pěkné zahradě, než v této restauraci.
Doporučuji.
Mějte se, Tk.