@syslice jo a jaký si necháváš dělat ten třípatrový dort? jakou náplň a vzhled atd??? a ty dorty zvlášt jedne za 500? dobrá cena... no a dáváte někdo i takzvané děkovné dorty maminkám???
@vrcka no bude celý bílý ten marcipán nápln dávám čokoládovou s karamelovým krémem jo malé 500kč budu dávat ty ovocné a necháme napsat poděkování potom se rozkrojí no makaronky jsou makaronky 8-)
@damilinka na oběd jsme měli jako předkrm sýrové kornoutky s šunkovou pěnou, polívku klasiku s knedlíčky, na oběd hraběnčina prsa s opékanými brambory a raut jsme si poskládali z toho jejich výběru a upravili podle sebe - salámové a sýrové mísy, řízečky, špalíčky, guláš, ovoce, kýtu. Chutnalo to výborně všichni si to chválili :-)
@kacenka1234 a měli jste kolik lidí? My uvažujeme o svíčkové no a jinak na raut chceme taky řízečky, špalíčky, guláš, nějaké ty saláty. Kýtu asi ne. Ty ceny mi příjdou u některých věci šílené, např. 2 ks řízečků 63 kč.
Ahoj holky, kde máte hostiny? My máme v Edenu a jako spokojenost zatím velká :-) Paní moc ochotná a jako jediná nám poslala ceník se vším i s gramáží, jiné ceníky a kalkulace byli o ničem a jsme spokojení.
Musím doporučit www tečka satyprotebe tečka cz Jsem maximálně spokojena. Vyšli mi vstříc i když jsem si sama objednala špatnou velikost. Nechali si šaty a objednali mi nové :-) Dostala jsem slevový kuponek na spodničku a podvazek k nákupu zdarma. moc milé dámy
@damilinka na oběd jsme měli 32 lidí a raut byl dělán pro 36 lidí. Svíčková je moje oblíbené jídlo, ale ségra (svědkyně) ji nesnáší tak jsem ji vynechala. :-) u nás se po té kýtě slehla zem hned :-)
@vrcka ahojky, dlouho jsem tu nebyla, tak se omlouvam..byla jsem v salonu alicja, pani tam sama rucne sije saty a samozrejme ma i pujcovnu.Zalezi jakou mas postavu ale vyber tam byl super
@galaxie ahojky, dlouho jsem tu nebyla, tak se omlouvam..byla jsem v salonu alicja, pani tam sama rucne sije saty a samozrejme ma i pujcovnu.Zalezi jakou mas postavu ale vyber tam byl super,Jo a holky jeste zkuste Euromagic, hned u reky, maji tam strasne levne obleky na chlapy