Tak jsem si přečetl svatební plánovač a viděl to množství úkolů a nevím, jestli to ten, který to sepisoval myslel vážně nebo si dělá srandu :-) Např. zajděte za svým floristou..., najměte si svatebního konzultanta. Dámy (a pánové), hlavně neblázněte, víte, co se říká, nejdražší svatby - nejkratší manželství :-D
ahojík.... co se týče šatů, tak svatební salony mám v plánu začít navštěvovat od listopadu - svatbu máme v květnu....
prtinka:neboj, určo vše vyjde tak, jak si přeješ :-)
Tam já jsem šaty nechávala až asi 3 měsíce před svatbou. Kamarádka si je objednávala skoro rok a když si pro ně přišla, tak je skoro nepoznala jak byli dorasované :-(
Zdravím, svatební šaty neřeším. Ty jsem v prvním manželství řešila cca 3 měsíce předem. Manželství nevyšlo,bohužel jsem zestárla. Našel si mladší. Plánuju druhou a doufám že poslední.Do svatby máme rok, ale máme v plánu se vzít v Malé Skále ve skalním městě. Je to tam nádherná romantika, jen nevím kdo s námi půjde 5 km ve skalách, aby nás oddal na tom správném místě. Na šaty to také nebude, tak džíny, možná. Kytka jen tak luční, kopretiny, rmen, travička, zvonky, no prostě nic vyžehleného.
prtinka, buď v jakýmkoliv internetovym obchodě, stačí zadat do vyhledavače svatební dekorace, a nebo si jí můžeš z vlizelínu nebo organzy vyrobit, jako to plánuju já. Co jsem tak koukala tak se obyčejná šerpa s mašlí pohybuje okolo 230 kč - 350 kč.