Prosím moc o vaše názory, za devět dní máme svatbu, na které se bude grilovat. Svatba bude malá +- 11lidí a maso které budu příští pátek nakládat už je v mrazáku. JENŽE! před pár dny jsem zjistila, že mrazák nějak málo mrazí a včera už bylo maso na pohmat měkkčí, no zkrátka lednička chcípla! Už měla nárok a tak jsme vyrazili koupit novou, dneska už stojí v kuchyni, nicméně maso bylo teď vlastně pár dní pouze chlazené a ne ZMRAZENÉ!!! Mrazák nyní už jede na plné obrátky, ale já mám strach, jestli se mu nemohlo něco stát. Představa, že vyhazuju x kilo masa mě děsí, ale zrovna tak mě děsí přiotrávená rodina. Co myslíte?Mám to vyhodit???
@denny68 My vždy nakládáme čerstvé maso, ne mražené.Koupila bych maso v den nakládání a to mražené nechala na domácí potřebu. pro 11 lidí to zas není takové množství :-) a mám jistotu, že není vadné :-(
maso se nemá zmražovat - rozmražovat a zase zmražovat, ale jestli to nějak bude vadit na kvatlitě to netuším. Raději bych taky koupila pro rodinu nové a to si nechala raději jen pro svou spotřebu ;-)