Kde v Praze koupím fráček pro psa?

Profilova fotka
Neporizoval jste nekdy fracek pro psa? Nejradeji v nejake kamenne prodejne v Praze. Mela jsem vyhlidly v Kotve, ale tam ten obchod zrusili. Chtela bych neco, jako ma v albu Katerina25 http://www.beremese.cz/_gallery/45120... Nasla jsem sice neco na netu, ale nic, co by se mi tolik libilo.
Odpovědět
Profilova fotka
kamarádka koupila obleček na psa normálně v chiccu!!! ale nevím zda je tam mají normálně nebo to byl omyl :-N :-N , ale bylo to tady v Ov ne v Praze
Odpovědět
Profilova fotka
Hele, byl to psi oblecek nebo detsky, ktery mu jen sedel? :)
Odpovědět
Profilova fotka
právě že psí, já to taky nechápu :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak diky za tip. ja uz prave premyslela, ze proste zkusim nejake detske.
Odpovědět
Profilova fotka
a co se zkusit zeptat v nějakých chovatelských potřebách nebo i např. ve svatebním salonu, jestli něčím takovým nedisponují?
Odpovědět
Profilova fotka
V potrebach normalnich to neni prave. Tech uz jsem par prosla. V kotve tehdy byl obchod Exkluzivni moda pro zvirata nebo tak nejak. A meli tyhle uchylne oblecky a silene drahe darky a prislusenstvi. V salonu jsem jeste nebyla, ale zeptat se muzu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mno a co se zeptat, zda by ti ho neobjednali? Alespoň já se tady u nás vždycky s paní majitelkou nějak dohodnu, když potřebuju něco co zrovinka nemají na prodejně a v běžném prodeji.
Odpovědět
Profilova fotka
Už jsem obleček pro pejska na internetu našla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzko diky, koukala jsem. Ten jsem uz nasla take, ale je moc drahy. Ten muj vyhlidly byl za 600, coz mi prijde ejste tak OK, kdyz to bude mit na sobe tak jednou dvakrat, ale dva a pul tisice za to davat nechci. I kdyz tenhle je teda moc pekny, nasla jsem na netu levnejsi, ale zase ne tak pekne.
Odpovědět
http://www.kim-fashion.net/bridegroom...
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu se zeptat k čemu je tenhle obleček dobrý pro psa? Chápu, že když je zima, některý plemena nebo nemocní psi musí chodit oblečen....Ale v létě, kdy je velký vedro ještě chcete navlíkat psa do oblečku???? :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Morie, holky to chtějí jen na obřad, jinak v tom určitě chodit nebude. Naše Nelča měla na sobě jen červenou mašli a taky byla fešanda ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
My jsme měli pejsky oblíklí ve fraku a fenku v šatičkách, bylo to jenom na obřad a na focení.
Odpovědět
Profilova fotka
Je mi jasný, že v tom jinak chodit nebudou, ale fakt by nestačila jenom mašle, nebo myrtový věneček na krku pejska? Ono i to foce a obřad je dlouhá doba a nže ho trápit v nějakým přiblblým oblečku....zvláště pokud má pejsek hodně srsti, fakt mu bude vedro. Vy taky nejdete na svatbu v kožichu.... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Morie, to je každého věc a pokud je pejsek zvyklý na takovéhle věcičky, tak mu to zas až tak vadit nebude. Jinak chápu tvůj názor, my jsme také z toho důvodu dávali naší čubině mašly, ale pokud chce mít někdo pejska stylově oblečeného, říkám proč ne. Každého věc. ;-)
Odpovědět
My jsme je měli krátkou dobu v oblečku, protože obřad jsme měli v hotelu kde jsme byli i ubytování, tak se před obřadem oblíkli, obřad trval asi 5 minut, paní nám ho zkrátila,a pak hned jsme s nima udělali fotky. a pak se vyslíkli. Naši pejsci jsou třeba na oblečky zvyklí, ale záleží na každém co mu chce obléct. Já znám paní, která jde teď na svatbu a taky chtěla pro pejska obleček, ale jelikož by jí její děti nadali, tak dá jenom mašli.
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nejsem nějaký zastánce oblečků pro psy, ale svatba se psem je tak trochu recese... Namašlení budem ostaně všichni... :-) Asi nikdo není takový tyran, že by drže psa v saku při 30 stupních (Mě se to moc netýká, na konci září už může být celkem zima)... Na focení to vydrží (paníček to taky v saku vydrží :-) ) a pak to sundáme. Největší sranda je, že ty stránky se jmenujou kim-fashion a můj pes je Kim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem spíš pro mašličku a podobné ozdoby. Já naši pejsinku na zimu oblíkám, takže je zvyklá (ale nadšená není). Ale toto mi nějak nejde pod nos...ale je to každého věc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?