Ahoji, chtěla bych vás všechny varovat před službami agentury forjoy. Objednávala jsem si u nich na půjčení svatební potahy, veškerá domluva probíhala velice seriózně a paní mi slíbila dodat potahy nejpozději ve čtvrtek před svatbou. Když jsem ji ve čtvrtek urgovala, prohlásila, že je právě poslala a že příjdou v pátek. V pátek však nedorazilo nic, takže si umíte představit v jakém stresu jsme sháněli v pátek večer před svatbou potahy jinde (měli jsme štěstí, nakonec jsme je sehnali, od paní z blízké vesnice, velmi kvalitní, na požádání můžu zaslat kontakt). Pro úplnost, nic nedorazilo ani v pondělí po svatbě... takže pokud se nechcete stresovat těsně před svatbou, najděte si serióznější firmu ;-)
Ahojda, taky řeším potahy na židle a půjčení za 40,- mě příjde drahé, ale našla jsem na www.stoklasa.cz podšívkovou látku, která vypadá jako levný satén a je za 15.40 metr což je super! Potahy pak prodám a příjde mě to za babku a nebo látku na židle jen přišpendlím a využiju potom látku což výjde taky za babku, takže super! :-)