Kde seženu svatební vývazky se zavíracím špendlíkem?

Profilova fotka
Ahojky, marne patram, kde by meli vyvazky se zaviracim spendlikem. Vyrabet sama se mi moc nechce :-N A ty s normalnim spendlikem mne vzdycky vadily, jak to kazdemu padalo a spatne se to "pridelavalo"... Diky za tipy! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.... já měla taky obavy a tak jsem si tam ty spínáčky našila ručně sama.......abych pravdu řekla, tak jsem se nikde v obchodě s těma se spínákama nesetkala..... vždy jen s těmi klasickými špendlíky..... :-S :-S :-S :-S Tak přeju úspěšné hledání... :-)
Odpovědět
ahojky, taky jsem sila sama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kulisek, vyrobila jsem si je sama, nikde jsem je taky neviděla.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak diky holky... vypada to ze se tomu nevyhnu :-D
Odpovědět
holky a je lepší je přišívat, nebo přidělat tavnou pistolí?
Odpovědět
Profilova fotka
No to by me taky docela zajimalo co je lepsi? :-.
Odpovědět
Profilova fotka
No, já šila, protože tavnou doma nemáme a nechtěla se mi ji kupovat na pár vývazků... jinak bychom ji asi doma nevyužili.... nejsme moc kutilové :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já je dělala tavnou pistolí - byl to fofr a super - doporučuju!
Odpovědět
A co třeba koupit a špendlíky vyměnit? Já je šila sama a připíchla jsem k tomu zavírací špendlíčky. Nic jsem nelepila, nešila, dobrý to bylo, drželo.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem to dělala nějak takhle: nejdřív jsem vytvořila a prošila jednu smyčku mašličky, po dvou stehách jsem přiložila i zavírací špendlíček a prošila dalšími třemi stehy, vytvořila jsem druhou smyčku, prošila jedním stehem, přiložila jsem korálek, další dva stehy. Špendlík tak drží cca 6 stehů. Udělala jsem na niti uzel a nechala jsem dost dlouhé konce - ještě k tomu přivážu buxus, nechci ho připichovat tím špendlem. 20 vývazků mi trvalo asi 1,5-2 hodiny. Mám výsledek v albíčku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?