Kde seženu fontánu na čokoládu do 2000 kč?

Zobraz úvodní příspěvek
Tak ji už marně několik měsíců sháním. Poradí někdo, kde ji mají aktuálně dostupnou? Chci výrobek z České republiky, tzn. z Ebay se mi objednávat nechce. Předpokládala jsem, že ji seženu kolem 1500 Kč, ale nikde není dostupná. Už jsem stáhla objednávku z několika e-shopu a teď čekám na Neckermmana, kde mi zatím také nepřišla a ani neví, kdy bude na skladě. V Potten Pannen je také vyprodaná. Ví někdo, kde ji aktuálně do 2 000 Kč sehnat? Moc díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky, mrkněte se do mého alba. Mám půjčenou fontánu od kamarádky a po mé svatbě by jí chtěla asi za 800 prodat. Původně za ní dala 1300. Tak kdyby jste chtěly, tak napište. Jinak zkušenosti s ní mám, je skvělá, když jsem jí u kamarádky na svatbě objevila, tak jsem stála skoro celou dobu jen u ní, protože to bylo moc dobrý. a jinak vůbec neřešila nějakou speciální čokoládu, protože jí nemohla sehnat, tak tam dala normální mléčnou Milku a bylo to tedy super.
Odpovědět
Dobrý den, sháním čokofontánu...koukala jsem se na internet,ale nikde ji nemohu sehnat..kolem 1000kč
Odpovědět
Ahoj holky, sehnala jsem super čokoládu do fontány, samozřejmě belgickou Callebaut, je jí 2.5 kd, a nad 1500Kč tam poštovné zdarma. A mléčná čokoláda 2,4kg balení vyjde na 593,-Kč, což je úplně super, všude jinde vyjdou na 890,-Kč odkaz je ...nugat.cz (místo teček www)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, vím o mladé paní, která půjčuje fontánu Tchibo. Měla jsem ji dohodnutou, že mi ji pošle 3.8. a já bych ji vrátila 10.8. Tchýně mi ale sehnala jinou, takže jsem tuhle musela pustit a sháním za sebe náhradu. Vratná záloha je 1000Kč, půjčovné je celkem 390Kč a k tomu 100Kč poštovné. Takže za celou dobu, co ji budete mít doma 490Kč. Pokud budete mít některá zájem, napiště mi do IP a pošlu vám kontakt.
Odpovědět
v Dráždanech v obchodáku Altmark galerie jsem jí minulý týden viděla v elektru ve druhém patře za 30 euro, ta samá stojí ruzně po netu dva tisíce i víc...
Odpovědět
Profilova fotka
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?