Tak ji už marně několik měsíců sháním. Poradí někdo, kde ji mají aktuálně dostupnou? Chci výrobek z České republiky, tzn. z Ebay se mi objednávat nechce. Předpokládala jsem, že ji seženu kolem 1500 Kč, ale nikde není dostupná. Už jsem stáhla objednávku z několika e-shopu a teď čekám na Neckermmana, kde mi zatím také nepřišla a ani neví, kdy bude na skladě. V Potten Pannen je také vyprodaná. Ví někdo, kde ji aktuálně do 2 000 Kč sehnat? Moc díky.
Ahoj holky, mrkněte se do mého alba. Mám půjčenou fontánu od kamarádky a po mé svatbě by jí chtěla asi za 800 prodat. Původně za ní dala 1300. Tak kdyby jste chtěly, tak napište. Jinak zkušenosti s ní mám, je skvělá, když jsem jí u kamarádky na svatbě objevila, tak jsem stála skoro celou dobu jen u ní, protože to bylo moc dobrý. a jinak vůbec neřešila nějakou speciální čokoládu, protože jí nemohla sehnat, tak tam dala normální mléčnou Milku a bylo to tedy super.
Ahoj holky, sehnala jsem super čokoládu do fontány, samozřejmě belgickou Callebaut, je jí 2.5 kd, a nad 1500Kč tam poštovné zdarma. A mléčná čokoláda 2,4kg balení vyjde na 593,-Kč, což je úplně super, všude jinde vyjdou na 890,-Kč odkaz je ...nugat.cz (místo teček www)
Ahoj holky, vím o mladé paní, která půjčuje fontánu Tchibo. Měla jsem ji dohodnutou, že mi ji pošle 3.8. a já bych ji vrátila 10.8. Tchýně mi ale sehnala jinou, takže jsem tuhle musela pustit a sháním za sebe náhradu. Vratná záloha je 1000Kč, půjčovné je celkem 390Kč a k tomu 100Kč poštovné. Takže za celou dobu, co ji budete mít doma 490Kč. Pokud budete mít některá zájem, napiště mi do IP a pošlu vám kontakt.
v Dráždanech v obchodáku Altmark galerie jsem jí minulý týden viděla v elektru ve druhém patře za 30 euro, ta samá stojí ruzně po netu dva tisíce i víc...