Ahoj holky, podpoříte mě v myšlence, že se k těmto šatům nehodí rozpuštěné vlasy?
Chtěla jsem je původně jen navlnit a s věnečkem, ale čím dál víc jsem přesvědčená, že lepší bude drdol nahoru. Jak se to zdá vám, prosím?
Ty jo, hele, tohle se hrozně blbě hodnotí. Tohle je nějaký rychlo drdol a ještě tě není vůbec vidět. Jelikož tu téma visí už 6 hodin, asi nejsem jediná, koho to napadlo. Dovedu si k šatům představit i rozpuštěné vlasy, asi je obojí ok, takže se rozhodni podle sebe, v čem se cítíš lépe 🙂
Podle mě by sedělo k těmto šatům obojí a rozhodovala bych se spíš dle toho, co je vám příjemnější a v čem si připadáte lépe, zda se staženými či rozpuštěnými vlasy 🙂
Dohodla bych se asi i s kadeřnici, ta se určitě zeptá jaké budete mít šaty.. Mě by se líbili i rozpuštěné. Ale jestli se vám líbí drdol tak klidně běžte do toho.. 😉
Za mě je drdol lepší v tom, že je "svátečnější" a každá žena v něm vypadá dle mého krásně a jinak právě tím, že ho běžně nenosí. Také účes vydrží déle většinou jako zapletený nebo vyčesaný, vím že některé nevěsty s rozpuštěnými vlasy měly brzy buď vlny pryč nebo byly vlasy krepaté apod. - že zkrátka ten drdol je výjimečný.