Jak zakrýt pásky po plavkách na svatbu? Poraďte

Zobraz úvodní příspěvek
caute, nemate nektera tip, jak sjednotit opaleni? Je leto, chodim se koupat a uz ted mam vypalene plavky. Svatbu mam v srpnu a nevim, jak to udelat, abych vyrovnala ty rozdily. Pomuze solarko?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
popozeraj, myslím, že nájdeš, ja som videla tieto, mne sa už nechce, lebo mám plavky, tak nezhánam ;-)
Odpovědět
Ahoj...jé to řeším takto...když jsem na zahradě a nikdo tam není...tak nahoře bez ;-) No a na koupališti..mám klasickou trojúhelníkovou podprsenku..si šňůrky, co se zavazují za krk zavážu na záda :-) Když někam jdu..do vody..pro limonádu..tak si to zavážu normálně.. Trošku to deformuje prsa..ale já to neřeším...lepší než mít opálené nevzhledné proužky x-)
Odpovědět
tak zatim jsem nasla nake jen na strance www.astratex.sk /i cz/, ale tam uz jsou v mem cisle vyprodane....zkusim o vikendu zajet do Parndorfu asi....
Odpovědět
gibikri: tak to mas super. AKorat za ja nemam zahradu :-) V nedeli jsem byla poprve na koupalisti /tento rok/ a vzdycky kdyz jsem lezela na rucniku, toz sem si ty snurky odtotok. No ale zase ve vode to bez toho nejde, ze, takza do vody snurky zatotok. No a vecer jsem zjistila, ze su spalena no a este aj navic aj ty plavky mam vypalene.... :-N
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?