Ahoj, chtěla bych poprosit o radu ty v pokročilejším stadiu svatebních příprav :-) máme na svatbu termín, místo obřadu a hostiny a teď tak nějak nevíme, čím přesně pokračovat... chvíli se bavíme o oznámení, pak o prstýnkách, o kapele, o fotografovi, ale vlastně na všechno se mému milému zdá brzy :-)
sari: U nás si taky lidi klepali an čelo že to řešíme tak brzo...ale řešit to jen o týden později, tak už bychom neměli místo, fotografa ani kameramana...je fakt že věci, které je třeba zamluvit a je o ně zájem, to je nutné řešit fakt ten rok dopředu...a všechno ostatní se pak nějak vyvine samo...
My mame zamluvene dva studaky, kteri maji fotografovani jako konicka a foti hodne koncerty. Budou fotit hlavne hosty, aby mely babicky a teticky pamatku. Na ofic. foto mame profika.
Nám snad taky bude fotit rodinu a kamarádky jeden známý, ale holky tady mě přesvědčily, že investujeme do profíka na naše fotky ;-) akorát najít toho, kterej nám moc nenaruší rozpočet, má volno a líbí se nám jeho fotky, tzn. věnuje se jejich úpravě a není to úplně klasický - nevěsta vedle ženich, pod ženichem, za ženichem :-D
sarinko no mne kazdy vravi ze je to skoro. este pockam aspon mesic a potom uz zacnem tlacit :-D ze musime mat niektore veci uz vopred objednane, nieco si vymyslim
...jj já stejně jako sarulinda můžu doporučit Lucii Peškovou Kulichovou která nádherně fotí a taky naši fotografku Evu Palkovičovou ;-) a jak už někdo psal výše, s lidma co se brali před X lety bych se o svatbě vůbec nebavila...ať si kroutí hlavou jak chtějí ;-)