Harmonogram obřad v 14:00

Kdo jste měli obřad odpoledne, podělte se prosím o harmonogram, popřípadě kde vidíte v tom mém prostoj nebo špatné načasování ? :) 8:00 vstávám, odjíždím k rodičům 9:00 sprcha 10:00 příjezd fotografa, kadernice 11:00 vlasy, make up 12:30 příjezd svatebcanu, kteří s námi pojedou na obřad (jen blízká rodina + svedci) 13:30 odjezd na obřad 14:00 obřad 15:00 foceni (postupne si ostatni odvazeji auta a rozvoz na hostinu než se vyfotime) 16:00 na svatebcany cekaji na hostině noviny, prijizdime my, rozbiti talire apod) 16:30 hostina...? (Toto bych cca potrebovala vědět, abych mohla na tu hodinu říct kuchařům aby bylo připravené jidlo...nevím jak moc času nám zabere focení apod...)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně doporučuji harmonogram vždy konzultovat i přímo s vaším svatebním fotografem. Osobně dávám přednost (a teda nejen já, ale hlavně lidi kterým fotím svatby), že po obřadu je hned hostina, aby hosté nečekali a celá svatba plynule "začala". Fotit jezdíme až potom. Když si lidi dají oběd, kafe, dort, tak jim stačí dát nějakou tu lehčí zábavu a ani si s nacpanýma pupíkama :D nevšimnou že tam nejste :) Navíc čím později, tím lepší světlo na fotky. Ale samozřejmě každá svatba je jiná, záleží i na velikosti svatby, přejezdech, lokaci obřadu/hostiny/focení... tak to berte jen obecně. Focení dlouhé hodinu a půl už mi přijde celkem hodně, spíš se to snažím plánovat okolo 45 minut, přecijen svatební den uteče jako voda.
Odpovědět
Profilova fotka
@danvitka Také máme svatbu ve 14 hodin, obřad tedy bude v místě hostiny takže nám odpadají přejezdy, ale jak píše malinaphoto výše, po konzultaci s fotografkou bude po obřadu jen skupinové focení, pak oběd, krájení dortu apod. a poté cca po půl 5 se půjdeme fotit jen my dva. Svatebčany zabaví Dj a snad svědkové/rodiče :-)
Odpovědět
Ahoj, my máme taky obřad od 14 hodin a vše na jednom místě. Po obřadu máme naplánované skupinové focení a focení jen nás dvou proběhne až po jídle. Jídlo máme formou rautu, takže plánujeme vypařit se během něho.
Odpovědět
Profilova fotka
@ponytail Tak to máme stejné. Já s harmonogramem bojuji kvůli kapele :-), abych jim mohla říct, v kolik mají přijet. Ale pořád nevím, kolik času na co bude potřeba. Obřad včetně gratulací půl hodiny? Hodinu?...uaaa :-D
Odpovědět
@eond Tohle naštěstí nemusím řešit. Máme objednaného DJ, který bude zvučit i obřad, takže tam bude od začátku. No a obřad včetně gratulací vidím tak na 45 minut :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Gratulace zaberou cca 20 minut na 100 lidí... hodně orientačně ;) Civilní obřady trvají většinou 10-20 minut. Církevní 40-120 minut. Pokud se před kostelem dělají nějaký tradiční srandy, může to být dalších 30 minut.
Odpovědět
Ahoj, jak daleko máte obřad od rodičů? My museli být už 15 minut před začátkem obřadu na místě. Tak je potřeba počítat s dopravou a tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
Podobný harmonogram: 13:00 sraz nejbližších přátel a rodiny, 14:00 přejezd na místo obřadu kde je i hostina, v 15:00 obřad (budu tam mít i stoly se džbánem s vodou a něco jako slané šneky), 15:30 společné focení svatebčanů, 16:15 zahájení hostiny (polévka, svíčková), 16:45 krájení svatebního dortu (zde si lidi nacpou pupek a my se jdeme fotit), 17:00 začne hrát kapela (zde ještě uvažuji o čase, zda neposunout až na 18:00), 18:00 první novomanželský tanec, 19:00 raut, 22:00 ohńostroj, .. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veru2016 já budu ,,utajovaná" :-) . Budu už od rána na místě svatby. Takže aspoň čas na přejezdy mě netrápí 😊
Odpovědět
No my máme prejezdy cca všude 10min, a focení až po jidle u nás nejde, za 1. Make up...za 2. Zase by jsme museli jet zpatky na misto obřadu :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?