Chceme "nenápadnou" svatba. Je tu ještě někdo takový?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, můžete mi poradit? Mám poměrně netradiční problém - "svatební fóbii". Dělá se mi špatně z představy bílých šatiček, dlouhý řady nablýskaných aut, přípitků na zdraví novomanželů a podobně. Přesto se chceme s přítelem vzít, a potřebuju vymyslet nějaký kompromis, aby svatba byla hezká a měli jsme na ni hezké vzpomínky, ale zase "nenápadná" a bez velkého cirkusu okolo. Taky netuším, jak sladit rodinu, děti a kamarády. Jako další komplikace je skutečnost, že můj nastávající je Angličan, takže se řada "jeho" a "mých" lidí ani nebude moct domluvit. Prostě celý je to pro mě spíš noční můra, drama a očekávání velikého trapasu, než že bych se nějak těšila a nedočkavě počítala dny do "velkého dne". Ještě musím dodat, že ani pro jednoho z nás to není poprvé, a ve hře jsou i moji dva synové (10 a 11 let). Takže romantická svatba fakt není na místě. Je tu někdo, kdo řeší(l) podobné dilema?? Díiky
Odpovědět
1
2
Diky za zkusenosti, nejak si to preberu a rozmyslim. Jeste to je daleko, tak neco rozumnyho snad uzraje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak prechadzam svadobne stranky, aby som zistila, o com vsetko ta svadba je (kedze povodne som myslela, ze sa nikdy nevydam) a zrazu objavim fun klub, ktory mi konecne sadol :-) konecne tu nie su holky, ktore planuju svadbu 3 roky a vyzivaju sa v blbostiach. Ja som tiez chcela grilovacku, uvolnenu atmosferu a iba tych najblizsich, ale ten moj ma predstavu o velkej svadbe, tak chcem spravit rozumny kompromis. Samozrejme, vsetky zvyky bokom a hlavne si to uzit :-)
Odpovědět
Čus dámy, tak jsem založila fórum konkrétně o zvycích, které někomu mohou vadit - jak jsme se tu bavily ;-) http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
zdravím příznivce neformálních svateb, plánuji jednoduchou svatbičku s malým počtem lidí,prosím poraďte co vymyslet za zábavu po odpol.obřadě a obědě v létě. Díky za nějaký príma nápady. :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
milanek - tady máš dikusi na téma zábava po hostině : http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Díky za nápady.Něčím se budu inspirovat,zatím mám spoustu času do léta, ale je príma mít nějakou představu. x-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?