Živá hudba na svatební obřad, Vysočina, 6.6.2020

Dobrý den, hledám někoho, kdo by byl ochotný nám zahrát 6.6.2020 živě na svatebním obřadu. Obřad bude venku, cca 50 lidí. Děkuji za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
@edca Dobrý den, slečno nevěsto, ve věci zajištění hudebního doprovodu pro Váš svatební obřad v termínu sobota 06.06.2020 na Vysočině Vám rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i tyto hudebníky a pevně věřím, že se mi povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, termín máme zatím volný a rádi Vám zahrajeme:) jsme akustické duo z ČB - kytara + zpěv a na obřadech hrajeme písně zcela dle výběru nevěsty a ženicha. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji dobrý den, na Vysočině mám k dispozici kolegy z Jihlavy, Třebíče, Třeště. Záleží, kde máte obřad a jaké nástroje byste chtěli. Mohu zajistit houslové duo, housle a violoncello, housle a kytaru, housle a klavír, smyčcové trio a další kombinace. Zavolejte mi a určitě najdeme řešení, které Vám bude vyhovovat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, živá hudbu na svatební obřad v podání hudebníků, kteří nechají výběr repertoáru ve Vašich rukou a zahrají Vám tak co si přejete, je skvělou volbou. :) Ráda bych Vám představila alespoň některé možnosti hudebních uskupení: Smyčcové soubory - smyčcové duo, trio, kvarteto Harfa Klavír (klávesy) Saxofon Kytara Duo s houslemi - housle a harfa, housle a klavír, housle a kytara Varianta hudebníků v souboru může být ale také na Vaše přání - toto jsou nejžádanější svatební ansámbly. Jak již bylo zmíněno - repertoár hrají na výběr a přání snoubenců. Kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem. Krásný den Simona, harfistka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?