Dobrý den, najde se tu někdo, kdo mi poradí nebo nabídne své služby? Hledáme živou hudbu na svatbu (okr. Děčín), kde v repertoáru budou i nějaké skladby s houslemi. Najde se nějaká? Děkuji za nabídky.
Dobrý den,
ráda Vám nabídnu své služby.
Prosím, podívejte se na můj profil, kde najdete i webové stránky.
Nabízím multižánrovou hudbu s velkou možností nástrojů.
Hezký den, Eliška
Dobrý den,
živá hudbu na svatební obřad v podání hudebníků, kteří nechají výběr repertoáru ve Vašich rukou a zahrají Vám tak co si přejete, je skvělou volbou. Ráda bych Vám představila alespoň některé možnosti hudebních uskupení:
Smyčcové soubory - smyčcové duo, trio, kvarteto
Harfa
Klavír (klávesy)
Saxofon
Kytara
Duo s houslemi - housle a harfa, housle a klavír, housle a kytara
Varianta hudebníků v souboru může být ale také na Vaše přání - toto jsou nejžádanější svatební ansámbly. Jak již bylo zmíněno - repertoár hrají na výběr a přání snoubenců.
Kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem
Krásný den
Simona
@harfistka_simona Dobrý den, děkuji za Vaši nabídku, ale hledám spíš kapelu na svatební hostinu, která má mezi sebou i houslistu, který doplní repertoár o nějaké písně např. od Divokého Billa apod.
Dobrý den, je to k Vám celkem dost daleko, ale dalo by se to zvládnout. Pokud nikoho neseženete, mohli bychom Vám nabídnout naše DUO rozšířené o hostujícího dobře hrajícího houslistu. Podívejte se na náš repertoár a pokud by Vám vyhovoval (od Divokého Billa máme v repertoáru cca 9 skladeb) a oslovila byste nás, sdělíme Vám cenu za vystoupení.
Pěkný den přeje za DUO KOKTEJL Yvona Juchelková.
Dobrý den. Tento termín máme volný a rádi na Vaší svatbě zahrajeme. Poslechněte si, prosím, ukázky z našich webových stránek. V případě zájmu Vám zašlu nabídku.
Houslistu také máme a šikovného :-)
Přeji hezký den
Zdeněk