Zdravím všechny... Vím, že je času docela dost, ale někteří známí (co mají svatbu už za sebou) nás straší s tím, že rok dopředu shánět kapelu a DJ je akorát.
Proto bych chtěla poprosit o doporučení na kapelu a zároveň cenovou relaci. Kapela bude hrát pouze na obřadu. Představa jsou housle a klávesy (popř. cello a housle), cca 30minut hraní venku (ale pod střechou), asi 6písní...
Dále bych ráda doporučení i na některého DJ, který nás bude provázet celým odpolednem a večerem (tj. cca od 15.00). Je nutností mít vše vlastní - tj. ozvučení, mikrofon aj. Zároveň máme požadavek, aby byl schopný svatbu víceméně koordinovat, ale nenásilným projevem. Je to myšleno tak, že například rozhlásí "za 10 minut se bude házet kytice, kdo chce, ať se přesune ven".
Prosím spíše kraj východní čechy, svatba se bude konat v blízkosti Babiččina údolí, datum: květen 2020... Všem děkuji za doporučení, snad to není moc brzy (např. fotografu jsme nabídli 3 možné termíny svatby a on měl volno jen jeden, takže mám pocit, že rok dopředu je tak akorát..)
@padlasvetluska Dobrý den, slečno nevěsto,
v termínu sobota 30.05.2020 Vám na Vaší svatbě v blízkosti Babiččina údolí rád budu k dispozici.
Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty.
Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Dobrý den,
živá hudbu na svatební obřad v podání hudebníků, kteří nechají výběr repertoáru ve Vašich rukou a zahrají Vám tak co si přejete, je skvělou volbou. :)
Ráda bych Vám představila alespoň některé možnosti hudebních uskupení:
Smyčcové soubory - smyčcové duo, trio, kvarteto
Harfa
Klavír (klávesy)
Saxofon
Kytara
Duo s houslemi - housle a harfa, housle a klavír, housle a kytara
Varianta hudebníků v souboru může být ale také na Vaše přání - toto jsou nejžádanější svatební ansámbly. Jak již bylo zmíněno - repertoár hrají na výběr a přání snoubenců.
Kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem.
Krásný den
Simona, harfistka
@sshebest Dobré ráno. Velice děkuji za zájem o mé služby. Nabídku jsem Vám odeslal interní poštou. Přeji klidné přípravy svatby a budu se případně velice těšit. S přáním příjemného víkendu Lukáš Mercl