Všechny zdravím,
budeme mít svatbu 15.6.2019 a zvažujeme zda jít do živé hudby či nikoliv? Doporučili byste nějakou kapelu v okolí Moravskoslezského kraje? Měli jste dopředu domluveno jaký styl hudby budou hrát?? Popřípadě jak dlouho u vás na svatbě kapela hrála, kolik vás stála a zda přijeli zahrát i na obřad( ten máme naplánovaný cca 600m od restaurace).
Předem děkuji všem za info :)
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout obojí a to jak živou hudební produkci Sólo nebo DUO Štístko i DJ Štístko. Zpěvačka je z Ostravy a já z Rychvaldu, tedy máme to kousíček.
Kapela je limitována svými možnostmi a repertoárem. V repertoáru máme přes 500 skladeb, které můžeme doplnit jako DJ skladbami reprodukovanými. Nabízíme tuto možnost už delší domu a velice se nám to osvědčilo. Navíc naše zákazníky to nestojí nic navíc.
Někdy mi zákazníci píší skladby, které by chtěli, aby zazněli na svatbě. Já si je nachystám a není problém, ale určitě je zbytečné psát seznam 300 skladeb. Pokud je v místě svatební hostiny dostupný internet, díky placeným serverům s hudbou není problém skladby najít a pustit.
Obřad: Dlouhodobě se mi osvědčilo obřad dobře ozvučit, tedy mikrofony jak pro oddávajícího, tak i matrikářku a se zákazníky si domluvím skladby, které by na obřadu chtěli, případně pomůžu s výběrem. A pokud se vše udělá jak má, výsledek stojí za to.
Pokud se jedná o klasickou svatbu cca 50 hostů, máme odzkoušeno, že bohatě stačí 8 hodin produkce (doba od kdy se začne hrát, do ukončení).
Mrkněte na naše webové stránky a v případě zájmu Vám rád udělám přesnou cenovou nabídku. A v případě, že si termín u nás rezervujete, rád Vám pomůžu vše sestavit. Aby vše proběhlo hladce a vy si to užili. Tak jako všem našim zákazníkům.
Přeji pěkný den
Roman Pluta
Štístko MUSIC
Dobrý den,
ráda Vám pomohu s výběrem skvělých hudebníků a vytvořením repertoáru dle Vašich představ. Harfa, housle, cello, kontrabas, flétna, kytara, saxofon, i další hudební nástroje jsou krásnými možnostmi pro hudební doprovod svatebního obřadu.
Ozvat se mi můžete soukromou zprávou nebo přes webové stránky (odkaz níže a na mém profilu).
Krásný den
Simona