Dobrý den,
bude mi ctí, pokud se budu moci stát součástí Vašeho velkého dne, Vámi poptávaný termín mám volný.
Na svatbách, ale i jiných společenských akcích, vystupuji více jak 12 let. Zakládám si na profesionalitě a velkém hudebním přehledu. V repertoáru mám skladby od 60. let po současnost a to jak české, tak zahraniční. Na požádání mohu dodat reference novomanželů. Samozřejmostí je profesionální ozvučení a osvětlení a moderování svatby, soutěží a dalších aktivit, pokud to budete vyžadovat.
Více informací naleznete na této stránce: https://www.beremese.cz/catalog/vendo...
Dobrý den, nabízím aparaturu v bílé barvě nasvícenou třeba v barvách Vaší svatby. 1m vysoká svítící písmena LOVE (bíle nebo barevně). Videoprojekce a TV (na soutěže či Vaše videa, fotky nebo karaoke). Fotokoutek pro okamžitý tisk nebo elektronicky pro tvorbu Vaší fotoknihy. Plazivá mlha, pyrofontány, spousta dekorativních svítících led světýlek, závěsu, písmen, lahví... atd. Písničky na přání, Váš playlist, moderování, soutěže a zábava je samozřejmostí.