Zdravím 🙂 scháním kvalitního svatebního dj. Doporučíte někoho? Mám zájem o nazvučení obřadu, moderování celého dne, až po večerní zábavu. Svatba bude 18.9.21 v Kácově. Děkuji 🙂
Dobrý večer, rád bych tímto nabídl své služby DJ po celý den, od hudby na obřad, skrze příjemné ozvučení oběda, hudby na první tance a následně párty klidně až do ranních hodin 😉 Vše záleží na individuální domluvě, moderování, karaoke apod. Veškerá hudba během celého dne na Vaše přání. K dispozici mám množství hudební a světelné techniky, určitě byste byli spokojeni. Cena je jednotná, žádné případné příplatky za hodiny navíc apod. Veškeré info na djpatzy.cz nebo patmichal@seznam.cz Bylo by mi ctí se účastnit s Vámi Vašeho velkého dne. Michal
Dobrý den, rad bych vám nabídl své služby. Jsem Svatební dj, Moderator a provozovatel fotobudky s okamžitým tiskem. Více informací, fotky, videa i ceny najdete na mém webu. S pozdravem Ondra Seidl
Dobrý den, dovoluji si nabídnout své služby pro Váš Velký Svatební Den a pomoci Vám realizovat Vaše přání a představy...
Profesionální DJ na Vaše akce, svatby, párty a oslavy s videodiskotékou, aparaturou v bílé barvě a vlastním profesionálním fotokoutkem po dobu celé Vaší akce.
- Citlivý výběr hudby ladící s tématem akce (svatba, retro, oldies, cz, pro děti…) hudba k poslechu i tanci, české i zahraniční písničky všech žánrů od 70. let přes 80, 90, 2000 až po součastnost; karaoke; tvorba playlistů dle Vás
- Písničky na přání včetně přístupu k internetu
- Profesionální aparatura v bílé barvě - stojany, repro, dj pult…
- Mnoho světelných efektů, laserů, reflektorů, led panelů, mlhátorů, bublifuk…
- Ozvučení malých i velkých prostor vevnitř i venku; možnost ozvučení obřadu
- Profesionální vystupování a individuální přístup; více než 1000 odehraných akcí
- Moderování celé akce včetně programu, zábavy, soutěží a hudební produkce
- Osobní konzultace před akcí, doporučení vlastních zkušeností z jiných akcí
- Velká videoprojekce + 2x TV – videodiskotéka + přehrání Vašich fotek, videí a prezentací
- Svítící velký led nápis LOVE, různé barevné efekty nebo teplá bílá
- Tanec v oblacích – nízká mlha pro první tanec novomanželů
- Svítící led písmena pro tvorbu monogramů a nápisů – 2x abeceda, teplá bílá
- Dekorativní svítící led láhve 30ks – teplá bílá
- Svítící led závěsy 3x3m 4ks a svítící řetězy s kolíčky na fotky 5m a 10m – teplá bílá
Profesionální fotokoutek s tiskem fotografií včetně velkého množství bublin s texty a vtipnými proprietami (možnost focení po celou dobu hudební produkce, možnost neomezený tisk, individualizace foto rámečku, po dohodě lze připravit bubliny na Vaše téma…)