Svatebni DJ 31.12.2016 svatba v okoli Berouna

Dobry den, rada bych se zeptala, zda by nekdo nemel cas a zajem nam delat svatebniho DJ. Hostina a party bude v okoli Berouna. Hostu bude cca 75. Moc dekuji za nabidky. Jana.
Odpovědět
Mrkněte na DJ Jiří Halák :) Ale řekla bych, že budete mít problém sehnat v toto datum DJ za rozumnou cenu :(
Odpovědět
Profilova fotka
@jalnies Dobrý večer, naši zprávu máte v interní poště. S pozdravem a přáním hezkého večera. Petra Balatá ( Uni - DJ´s )
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, zaslal jsem Vám zprávu s informacemi. Budu se těšit. Petr Knap KV-Production Majitel, DJ
Odpovědět
Profilova fotka
@hanasevcik Děkuji moc za doporučení, ale 31.12.2016 již shodou okolností hraji na jiné svatbě...a jak píšete tak i cena je v tento den i něco vyšší.
Odpovědět
@hanasevcik Moc dekuju, ale problem urcite neni... Nabidek je pomerne dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Jsme z Prostějova. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
@jalnies anoo to urcite ano. Ale ti nejlepsi jsou v todle datum proste zadani a zbyva prebrana cocka. Ale preji hodne stesti at to vyjde :)
Odpovědět
@hanasevcik No, to si urcite nemyslim, ale dekuji. Jana.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?