Ahoj holky, sháním písničku NA VLÁSKU - SVÍTÁ NÁM, je ji všude hodně, což o to, ale problém je, že v každé z nich je zpěv Lociky, pak společná rozmluva Lociky a Evžena a pak začne zpívat Evžen, potřebovala bych to bez toho mezi textu. Nevíte některá kde sehnat?
Zdravím všechny, písničku mám v obou verzích, jak s povídáním tak zkrácená verze. Kdo ji chcete zaslat, případně o úpravu jakékoliv jiné písničky, klidně se ozvěte. Stačí přesně popsat, co kde umazat, nebo i přidat opakování.
Dual Music
@soptinka Ahoj prosím mohla bys mi poslat tu upravenou písničku na siskova.jitka@gmail.com?Chtěla bych ji použít do videa na dvouleté výročí naší svatby děkuji moc. Jitka
Mohla bych Vás také poprosit o zaslání této písničky. Nikde ji v mp3 verzi nemohu najít. Prosím o zaslání obou verzí hreb.lenka@seznam.cz. Moc moc děkuji
Nebo pokud někdo mate prosím tuto písničku z pohádky na vlásku- svita nám sestrihanou bez textu uprostřed, mohu poprosit o zaslani na mail: mikulcova.marketa@gmail.com
Mockrát děkuji 🙂
@maarketi umí no, moviavi nebo tak nějak (klidně se zítra kouknu). Vystrihavala jsem zvuk subscribu z písničky a navazovala jsem ji na plynulou hudbu. Takže vystřihnout mluvu bez podkresu a navázat tam zpěvem s hudbou je fakt otázka 5 minut