Poptávka DJ, duo, trio Brno

Dobrý den milí hudebníci, na svůj svatební den hledám DJ, duo, trio nebo kapelu. Na svatbě bude asi 45 lidí různých věkových kategorií. Repertoár, no taková ta klasika, známé české a zahraniční hity. Svatba bude 10. září. Vzhledem k prostoru a počtu lidí nehledám kapelu o více jak 3 lidech, přijde mi to přehnané, což je škoda protože mi spoustu dobrých kapel vypadlo, každopádně doufám, že je tu ještě spousta možností.... Děkuji za nabídky, doufám, že poslouží nejen mě, ale i jiným brněnským nevěstám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, uvědomujeme si, že hudba na svatbu je neopomenutelnou součástí vašeho svatebního dne. Výběrem vhodné hudby dotvoříte atmosféru celého dne tak, že na něj vy ani ostatní svatebčané jen tak nezapomenete. Jsme hudební duo a nabízíme na vaši svatbu ideálně nakombinovanou živou i reprodukovanou hudební produkci, široký repertoár od současných hitů přes disko, rock, country až po lidovky. Více na našem profilu a na našich internetových stránkách. Těšíme se na vás kapela GRIFIS. ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás milá slečno v mladém roce 2016 a děkuji za milé oslovení. Jsme trio z Brna a dle Vašeho úvodního oslovení s požadavkem a důrazem na univerzální obsah repertoáru bych si dovolila nabídnout služby naší kapely. Více podrobností a nabídku Vám posílám přes I.P. S pozdravem Zuzka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer a do Nového roku 2016 přeji jen to nejlepší, zaslal jsem vám také nabídku v IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídka v IP. Děkujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela Hroši z Brna Kateřina a Libor Vám s potěšením zpříjemní Vaši svatební party písničkami od lidovky po rock, také Vám na přání uspořádáme a odmoderujeme vybrané svatební zvyky, hry, první tanec a třeba i svatební tombolu. Více na našem Hroším webíku, kde najdete také aktuální termíny vystoupení - našim nevěstám nabízíme nezávazný živý poslech na plánovaných plesech. Nenabízíme kočku v pytli, ale dobrou muziku a zábavu !! :-) Pohodový a zamilovaný rok 2016 přejeme všem nevěstám !! x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?