Krásný den, poptáváme kapelu, která dokáže roztančit hosty a má šmrnc. Prosím o doporučení nebo se mi hlaste s cenovou nabídkou a playlistem do emailu. Budu se těšit na případnou spolupráci
Hezký den, Petro a Mirku, podívejte se na naši kapelu Fantajm. Myslím, že bychom se Vám mohli líbit :-) Termín Vaší svatby máme zatím volný. Pokud budete mít zájem, napište nám e-mail a já Vám ráda zašlu cenovou nabídku a repertoár. Mějte se hezky :-) Míša Serynová
Dobrý den, zaslala jsem Vám naši nabídku hudby, tak se mrkněte. A pokud Vám budeme vyhovovat, rádi Vám na svatbě zahrajeme. Vše potřebné naleznete na našich stránkách. Za hudební skupinu KOKTEJL přeje dobrý den Yvona Juchelková.
Dobrý den. Termín Vaší svatby máme volný a rádi bychom Vám zahráli a bavili Vás. Na našich vebových stránkách si prosím poslechněte ukázky. Můžete zde shlédnout i aktuální videa, přečíst reference apod. Pokud bychom Vás zaujali velmi rád zašlu cenovou nabídku a playlist. Děkuji za pozornost a těším se.
Dobrý den, slečno nevěsto,
v termínu neděle 21.07.2019 Vám na Vaší svatbě v Hotelu ORLÍK rád budu k dispozici.
Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty.
Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla mou kapelu Veronika & The Band pro hraní na vaší svatbě - hrajeme pop, jazz, swing, 60. léta, rocknroll, tak, aby si každá generace našla to své.
Podívejte se na naše stránky a facebook a pokud by vás zaujal náš repertoár a styl, neváhejte se mi ozvat.
S pozdravem Veronika Moudrá (Suchánková)