Dobry den. Termin mame volny. Nabizime hudebni produkci na Vasi svatbu - hudebni skupinu Bosaci, nicmene pri techto hodinach by byla cena daleko vyssi. Pokud byste nemohli sehnat, ozvete se. :) Dekuji
Dobrý den,i já mám termín zatím volný,info v profilu jistě napoví více,v případě zájmu se ozvěte :-)
Přeji pěkný den a úspěšné svatební přípravy. Dj Libor Velek :-)
Zdravím. Váš termín jsem již několik týdnů rezervoval, protže jsem tušil, že se rozhodnete pro DJ a tak jsem tady pro Vás :-) Do Vaší pošty pošlu nabídku. Mějte se hezky.
DJ Zdenek :-)
ahojky, my máme svatbu 20.6. a budeme mít DJ co měla už i kamarádka na svatbě a byl naprosto úžasný DJ Michal Vrábel
http://www.ozvucenisvateb.cz/ zkus se juknout, a zeptat. Má nějaké novinky, každý rok vše zlepšuje a letos ještě bude mít pro naše svatební hosty malý dáreček, nějaké super přehrávání klipů a ještě pro nás malé překvapení .... to už nám ale nechtěl říct jaké =D
Dobrý den,
přidávám se snabídkou Dj služeb na Vaší svatbu. Podívjte se do mého profilu a pokud by Vás zaujal,
kdykoli mě, prosím, kontaktujte :-)
S pozdravem
Dj Libor Kraloivč
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Ahoj Míšo, za sebe můžu doporučit DJ Pepu Libického...Měla ho kamarádka na svatbě a když jsem viděla jakou umí udělat show, tak jsme si ho museli objednat také. Zahraje vám cokoli budete chtít. A zábavu vytvoří pro děti až po babičky s dědečama. Můžeš se s ním domluvit třeba na dražení podvazku a spoustu jiných aktivit. Je fakt bezkonkurenční. Na pár svatbách jsem už byla a tenhle DJ měl fakt úspěch. Zkus juknout na http://www.bavic.eu/ nebo mu cinkni a jen se poptej co a jak a uvidíš!!! Tak přeju hodně štěští do manželství :-D Nikola
Dobrý den, temrín mam volný ,pokud máte zájem, kontaktujte mě. Zařídím vše kolem hudby. Od vás budu potřebovat zařídit pouze zásuvku :-) ... děkuji, Ondřej Seidl
Dobrý den,
pokud jste již nevybrali Dj na vaši svatební párty, nabízím naše služby. Hudba dle přání. 80.-90.léta po současnost, písničky na přání, soutěže, moderování, karaoke, projekce, super světená show - prostě vše, aby svatební párty žila. Koukněte na naše stránky, kde jsou bližší informace.
S pozdravem Lukáš Letzel