Nejaká super kapela na 11.7.2015 v Brně ?

Profilova fotka
Ahojte nevesty a profesionály:) Máme veľký problém potrebovali by sme doporučiť fakt nejakú dobrú kapelu? Svadbu máme v Brně 11.7.2015 Budeme rádi za každú pomocnú informáciu a od nevestičiek doporučenia :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, za me obrovské doporučení pro kapelu Panoramaband. Jsou uzasni.... www.panoramaband.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý večer,chcete li dobrou kapelu a skvělou zábavu doporučuji Vám kapelu Hroši z Brna - info zde na profesionálech - http://www.beremese.cz/catalog/vendor... :-)
Odpovědět
@georginek Ahoj, mohla bych se zeptat jestli nevíš kolik si tak za večer berou?
Odpovědět
Profilova fotka
@michalakratka kolem 12.000,- ale stojí to za to ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela Hroši z Brna již mají na tento termín zadáno v Žebětínském dvoře, ale další šikovné kapely (brňáci ) mají volno. Z vlasního poslechu doporučuji Midnajt Express duo nebo Nová tchýně trio. Ti vy mohli být zatím volní ;-) Držím palce !
Odpovědět
@stukaterka jj Giboni jsou super taky nam budou hrat na svatbe
Odpovědět
Šumichrást malbohár... ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nechci nikoho plašit, jen jsem včera (tj 9.2.) koukala na weby oblíbených svatebních formací a kapel z Brna a okolí a musím říct, že tolik zadaných termínů na celou sezónu dopředu ( tj. duben až září ) jsem ještě žádný rok nezažila. Pokud tedy už víte váš termín, ale z nějakého důvodu s rezervací muziky - ať již DJ nebo kapely otálíte, tak se rychle proberte ze zimního spánku a jednejte :-) Ten kdo letos počká s výběrem hudby třeba až do Velikonoc, může být hodně zklamaný a bezradný.. Letos prostě svatby letí !!! ;-)
Odpovědět
Ahoj, za mě je to doporučení na Kapelu Karla Pešla z Brna.Byli jsme opravdu moc spokojení. Jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?