Bohuzel me dneska odrekl nas DJ, tak nemane zadnou hudbu na oslavu. Kapelu mit nemuzeme, to by vyslo moc draho, a jinyho DJ take ne, dlouho jsem hledala, nez jsem nasla toho naseho (ktery mel slusnou cenu). Stalo se to nektere z vas? Jak jste vyresily problem? Radeji nechci spolehat na kamose, uz si dovedu predstavit, co by nam poustely, kdyz se trochu napijou x-) . Skoro zadne CD nemame, tak fakt nevim... (v zoufalstvi snad rozdame hostum bubinky :-N )
@vendulinecka1307 A svatba bude taky v Kanadě? Mně přijde ještě jako dobré řešení vypálit si oblíbené písničky na MP3, tam se toho vejde víc než na obyčejné CD, akorát to teda asi bude pracnější na obsluhu, ale byla jsem na dvou svatbách, kde měli hudbu řešenou takto, a nebyl žádný problém :-)
Ahoj, nebyla to svatba, ale máminy narozeniny, slavila 60 a taky jsem to tak udělala, dotáhla notebook, tam plno MP3, udělané playlisty, reprobedny k noťasu (máme doooocela silné) a hotovo, vyřešeno... :-) a nejsi jediná, pokud to takto uděláš :-) taky bych si vzala noťas, ale už jaksi dodělává tak si nelajsnu že mi na vlastní svatbě exne...
Ano, svatba bude taky v Kanade. Taky jsem myslela na MP3 - ale nevim, jak sestavit hudbu, utikaji nam tydny, a mi fakt nemame cas hledat pisnicky po internetu - a navic by jsme nejdriv musely vedet, co je takovy idealni mix. Znas stranky kde se da bez problemu nejaky ten mix sestavit a stanhout? Snad nam to nekdo s kamosu napali na Ipod. Vdyt ja ani nemam muziku na obrad, je vybrana, ale spolehala jsem na DJ, a to co mam, je akorat na youtube :-( Ja bych se s toho fakt ...
ty jo, kanadská svatba, to se nněkdo má :-)
Vypálila bych hooodně CD s hudbou....Uvidíš, že nasbíráte hodně hudby. Kdybys chtěla, můžu ti poslat repertoár kapely, ta hraje spíš latinu standard, ale běžně k tomu přidává i pop a disco.
No, my tu kanadskou svatbu spise delame protoze tu zijeme a protoze nemame penize na romantickou svatbu na nejakem kouzelnem ceskem hradu (o tom nastavajici snil, ale na to by jsme neusetrily ani za 5 let :-D ), Pres kontinenty by nas to zrujnovalo - tak to bude prachobycejna kanadska divocina (doufejme ze se nam na oslavu nezatoula baribalek nebo nejaky kojot - minule leto se nam nejak premnozily :-S )
ale v kanadě máte taky hrady ne? Hatley je strašně pěkný, Frontenac....Ale jako předpokládám, že to tam asi npovolují nebo to máte přes celý stát no...
No, kdyz mluvim o hrade, tak jsme s partnerem mely na mysly neco autentickeho ze 13-14.Stoleti - a to bych dlouho v Kanade hledala :-D (leda ze by se nasla nejaka rozpadla kanoj 8-) )