Dobrý den, mohu nabídnout naše služby. Cena startuje na 3500Kč. Více info emailem. Jen se zeptám ( a neuražte se, prosím ), hostinu také plánujete formou ekonomické verze - chleba s máslem? Tím chci říci, že nemá cenu šetřit na slušné - kvalitní muzice, která je pro svatbu vhodná.Kostolnik
Tak já mám DJ za 2000,-, již jsem ho na svatbě zažila, bylo to opravdu supper a nemělo to chybu! Pokud chceš, pošlu ti číslo. Já se vdávám 20.7., tak pokud bude i na mé svatbě vše vydařené, ráda doporučím dál. Jsem zastáncem, že i dobré a kvalitní věci se s trochou snahy dají sehnat levně:)
Levný dj :-) To je pořád krásné téma :-) Pěkně řečené "chleba s máslem" Spočítejte si pořizovací cenu zvukové a světelné aparatury a pak pochopíte proč někteří dj mají ceny vysoké. Samozřejmě je ideální i když je práce i koníčkem, ale zase zadarmo se to dělat nedá.
Dobrý den. Základní info a kontakty viz. profil. Má nabídka 2.800,- Kč za šest hodin plus cestovné 5,- Kc za km z Chomutova. Kdyby jste měla zájem, rád poskytnu další info. S přáním krasneho dne Martin Koukola, Svatebni Dj Kouky