Levný DJ na svatbu, 30.5.2020, Olomoucký kraj

Profilova fotka
Krásný večer, hledáme levného dj , cena kolem 3500kc . Venkovní svatba 30.5.2020 , 30lidí . Olomoucký kraj ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste ubrat rozpočet na catering a na Dj si radeji pridejte. On je ten, ktery dela zabavu😉 za tuto cenu vam ani nikdo nepronajme zvukovou techniku....ani za cenu 6 tis se tu nikdo neozval v nedavnem prispevku😀
Odpovědět
3500 kč se mi nezdá reálných. Nám hrál známý, který se živí jako zvukař a i ten chtěl více.
Odpovědět
To by bylo hodně málo i na nějaké netypické datum mimo sezónu. U vás je to sobota v hlavní sezóně, kterou bude mít každý svatební DJ zaplněnou za běžnou cenu. A řekl bych, že za takovou částku dnes nehrají už ani ti nejlevnější začátečnící, co si to chtějí vyzkoušet. Nemyslím to nijak zle :) Jen chci poukázat na to, že ceny jsou opravdu jinde. Těch 3500,- je pro DJ často jen náklad na amortizaci techniky, kterou s sebou přiveze.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, napsal jsem Vám do interní pošty naši hudební nabídku, tak se podívejte. Příjemný den přeje Standa.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. Velice rád vám přijedu ozvucit, nasvitit a hrát vám náprsní na vaši svatbu. Mám i velice zajímavý ceny. Odehrají vám to :-) Prosím kontaktujte mě na e-mail.
Odpovědět
Profilova fotka
@djpeller dobrý den, děkuji za nabídku ale dj už mám sehnaného. ;-) hezký večer
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?