Dobrý den, jsme netradiční smyčcové kvarteto. Rádi vám zajistíme hudební produkci jak na obřad, tak i hostinu a večerní zábavu. Sestavu kvarteta je možné doplnit hráčem na bicí i zpěvačkou.
Dobrý den
Chtěl bych vám nabídnout své služby jako svatební dj.V repertoáru mám přes 1000 skladeb jak české tak zahraniční od 60.let až po současnost takže si vybere opravdu každý a vše s videoprojekci klipů.Moderovaní,soutěže zvuková a světelná aparatura samozřejmostí. Možnost udělat karaoke show. kdybyste měla zájem určitě se ozvěte a dohodneme bližší podmínky.
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem a gratulaci DJ M:M
Doporučujeme kapelu Tiret. http://www.tiret-music.cz/ V sobotu 9.8.2014 nám hráli na naší svatbě na Konopišti a byli perfektní. Zahráli všechno co jsme si přáli, všichni je moc chválili. Měli jsme trio-varhany, kytara, zpěvačka. Zpěvačka taktéž perfektní výkon.
Opravdu doporučujeme.
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek