Kapela nebo DJ 23.5.2020 Hotel Velký Osek

KOLÍN Dobrý den, prosím doporučíte mi kapelu nebo dj na svatbu? Oslovila jsem již kapely Rocketu, Peklo, Lady a Gentlemen, Mahlzeit, 4G. Kapely z Kolínska tak nějak znám z plesů, zábav apod.,ale s DJ nemám vůbec žádné zkušenosti. Prosím měl někdo z vás DJ na svatbě a poradil mi nějakého dobrého (komunikativní, umí rozproudit zábavu, má dobré repráky, světla apod.) a jaká je případně jeho cena a napsat za kolik hodin to bylo? Oslovila jsem jednoho, kterého měla kamarádka na svatbě a od 12-24:00 požaduje 12.000 Kč, bohužel si už nepamatuji jestli hrál dobře :(. Dále bych se ráda zeptala, zda máte doporučení na svatební dort z Kolína či blízkého okolí. A měl někdo svatbu ve Velkém Oseku v hotelu nebo na ní byl? Zajímalo by mě, jak byl spokojen, na co si dát bacha, jak to bylo vyzdobené. Nějaký nápad na dobré focení? Moc vám děkuji za rady. Pavlína
Odpovědět
@pajulniq ahoj můžu se optat jaké ceny ti řekli kapely? Sháníme také kapelu, jsme od Městce Králové, takže Kolín je kousek, aby hráli české pisne. Spis taneční než polku a tak 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@pajulniq Zdravím, doporučuji kapelu Malý Drobný Band, hrají převážně na svatbách, hrají od všeho něco a jsou to showmani, s němi určitě nešlápnete vedle. Jsou od Chlumce nad Cidlinou, v případě zájmu Vám zašlu kontakt. Hezký den M.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak 12.000 za 12 hodin je dobra cena ..otázka je, zda je nutné, aby tam dj byl tak brzo ..já obvykle jezdím o trochu dráž, ale zase spíš začínám později ...Většina djs, co se specializuje na svatby umí zábavu rozproudit...nicméně samozřejmě ne každý ..někdo z toho muže udělat diskotéku a to pak také není dobře ..Pokud mate zájem, mohu vám poslat svou nabídku, nebo se podívejte na moje stránky ..Jsou tam i fotky a videa. Navíc Vám mohu za velmi dobrou cenu privest také fotokoutek #321syr s obsluhou a s okamžitým tiskem ... přeji šťastnou ruku při výběru dje ..
Odpovědět
@kimh Mahlzeit 2,5 na osobu, hrají 2-3 hodiny, Rocketa vím, že na plese hraje za 8.000 Kč (nemají volno, takže jsem se na cenu neptala a to by bylo až zcela krajní řešení) a ostatní nemají volno, takže jsem se k ceně také nedostala.
Odpovědět
@djmech Dobrý den, cenu nerozporuji, ale za tuhle cenu si představuji velmi dobrého DJ a já si bohužel nepamatuji, jestli byl dobrý, uměl to rozjet apod. Proto se poohlížím i jinde. Jelikož máme obřad od 13:00, tak jsme ho chtěli už od 12:00 a to z důvodu nazvučení obřadu.Rozmýšlíme však i variantu, že bude DJ až od 17:00. Vaše stránky jsem si našla a prohlédla. Prosím napište sz a napíšeme si více informací.
Odpovědět
@pajulniq díky, zkusím najít nějaké ukázky, abych věděla jak hrají 🙂
Odpovědět
@kimh Lady a Gentelemen 10.000/5 hodin + cesta z Bělušic, ty se mi líbí moc,ale nahrají ani jednu od mých oblíbených interpretů :(. Lze je teď vidět na zábavě ve Sv. Mikuláši a jezdí ve 3.
Odpovědět
@miradance můžu poprosit o kontakt? Mají nějaké webovky nebo ukázku hraní?
Odpovědět
@miradance našla jsem si je, to je přesně moje představa kapely, děkuji za doporučení. Ozvu se jim.
Odpovědět
Meli jsme svatebni dort, minizakusky a svatebni kolacky z cukrarny v Pnove. S pani vedouci se tam da vyborne domluvit, zajistila i dopravu na misto.
Odpovědět
Profilova fotka
@kimh Píšu Vám zprávu do IP.
Odpovědět
@ladymarme Dobrý den, máte prosím fotky, které by jste mi přípdně poslala do zprávy? Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
@pajulniq jinak cukroví a dort můžu doporučit Papya Cake z Žiželic.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajulniq Dobrý den, slečno Pavlíno, v termínu sobota 23.05.2020 Vám na Vaší svatbě v Hotelu Velký Osek rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i další Vámi poptávané služby - fotografa, kapelu ad. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Velice rád Vám nabídnu své služby. Jsem profesionální Dj a moderátor. Jestli se jedná o Hotel U Jezera, tak prostor velmi dobře znám. Loni jsem tam jednu svatbu k naprosté spokojenosti hostů hrál. Mohu Vám případně zaslat kontakt na ,,nevěstu" aby Vám dala reference. Nabídku posílám do interní pošty.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn večer Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
@pajulniq Zdravím vás, dovoluji si Vám nabídnout naší kapelu The Black. Podívejte se na naše webové stránky a demo skladby a zjistíte, že jsme profesionální kapela která je na trhu již od roku 1998. Máme vynikající repertoár a reference. Jsme hudba pro všechny věkové kategorie, a hlavně zkušenosti. Máme volný termín . Budeme rádi za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku do IP :-) S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?