Kapela na svatbu, termín 25.6.2016/Praha?

Ahoj, kapela nám zrušila hraní na svatbě, tak sháním někoho na termín 25.6.2016. Nemáte prosím někdo nějaké doporučení? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvám se, že to píšu sem a bohužel ne odpověď, že bych někoho volného znal. Ale zaráží mne, že už asi třetí dotaz je zde, že "kapela nám zrušila...." Je mi stydno za všechny, co to takhle učiní. Ano, může se něco přihodit, ale třeba jen týden před akcí a nemoc, kdy nemůžete zpívat je dobrým příkladem, ale to by se pak DJ nebo kapela měla smekat a zajistit adekvátní náhradu. Ale to, že kapela vám zruší termín a vy pak sami hledáte náhradu je docela tristní. OMLOUVÁM se všem, komu muzika vypověděla službu, za všechny tyhle nenasytné tělesa v hudební sféře. Tohle by se dít nemělo.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky už jsem se tady nad tímto pozastavil nejednou a pořád mě to udivuje. Proto s každým klientem věci řeším smlouvou. A rozhodně bych měl strach zrušit akci například kvůli jiné (něco jiného jsou nemoce a úmrtí, i tak se dá spousta věcí řešit). Člověk pak díky ostudě muze snadno ztratit léty budované jméno a kvůli jedné získané lépe placené akci přijít o desítky jiných. Já se za ostatní kapely omlouvat nebudu, nechť to dělají ty, kterých se to týká. Nicméně je mi líto těch, kteří musejí na poslední chvíli hledat náhradu dokonce na termíny, které mají kapely beznadějně obsazené už dlouho dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku do soukromé zprávy. S pozdravem Veronika Suchánková
Odpovědět
Dobrý den, zasílám nabídku v IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste chtěli větší kapelu, klient nám odřekl 25.6., takže tam máme prostor... S pozdravem Libor.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?