Ahojky hledáme nějakou dobrou kapelu na svatbu cca 3-4 lidi.
Nemáte nějaké dobre typy? 🙂 Budu rada za každy příspěvek nebo radu kde hledat 😉 Svatbu máme 19.8.2017 a potřebujeme rychle někoho najít.
Prosím poraďte 👍
No problém Prostějov. Kamarádka řekla po svatbě: už vím proč jsi je tak chtěla !!! Za me nejlepší kapela, slyšela jsem ji loni na kamaradcine svatbě, z 8 svateb kde jsme byli jsem měla jednoznačně jasno. Takže nám hráli i na naší v srpnu a kamarádce v říjnu a byla moc spokojená.
Mohu doporučit naše služby hudební skupiny Bosáci (3-4 muzikanti dle potřeby). Co se týká referencí, stačí mrknout na úvodku našich webovek, nebo tady na mém profilu do fotogalerie - SVATEBNÍ PÁRY - kde jsou u spousty fotek reference jednotlivých nevěst/ženichů (ze 313 svateb, co jsme odehráli). Kdyžtak jsem na příjmu. :)
Ahoj, já jsem byla maximálně spokojená s jazzovou kapelou INFLARANTI, kterou jsem zažila na svatbě kamarádky. Hráli příjemně k jídlu i živě a melodicky k tanci.. a žádné dlouhé pauzy. Cena byla 10.000 ale nevím, jestli to bbylo ovlivněno tím, že to bylo přes tu kamarádku na doporučení. vytvořili fakt příjemnou atmošku a i chlapi, co tenhle styl neposlouchají byli rádi, že se nehrajé mladej popík :). Takže žádná ostuda nebo nudná klasika. A taky jsem ocenila fakt profi přístup při domluvě. Najdi si jazzindeck.com. Kdybys chtěla kontakt na toho pána, jejich manažera asi, tak mi pisni :).