Ahoj holky,
nemáte, prosím, doporučení na kapelu v Praze (15.6. 2019)? Máme na celý den DJe, ale ráda bych zábavu obohatila o cca 3 hodiny vystoupení kapely.
Něco, co uspokojí všechny věkové skupiny a nebude to stát nesmysl. Moc díky za tipy! :-)
Ahojky Monienn, teď jsem slyšela jednu kapelu na městský akci na Kladně. Manžel z nich byl úplně nadšený, protože hráli taky konečně i nějaké nové věci (Red hot chilli pepers, Green day, AC/DC) a řikala jsme si, že je domluvím jako svatební dar své sestře. Ještě, že jsem si vzala kontakt hned po vystoupení na kytaristu, protože nejsou téměř nikde k zastižení :-| Mají jen FB stránku Mr. Professor. Podařilo se mi s nimi bezproblému domluvit na termín svatby sestry za což jsem ráda, jelikož se jim prý plní termíny.
Dobrý den, slečno nevěsto,
v termínu sobota 15.06.2019 Vám na Vaší svatbě v Praze rád budu k dispozici.
Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty.
Obsahuje i kapely a pevně věřím, že se mi povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti ;-)
Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Dobrý den,
moc rádi Vám na svatbě zahrajeme :) Jsme duo kytara+zpěv, písně na obřad hrajeme buď zcela dle výběru snoubenců nebo se snažíme doporučit, aby to celkově korespondovalo s místem svatby, se stylem apod. :)
Nebráníme se ani delšímu hraní odpoledne, třeba do příchodu DJe, ale domluvit se s námi dá úplně na všem :)
https://www.youtube.com/playlist?list...