Kapela na svatbu - Praha, 15.6. 2019

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte, prosím, doporučení na kapelu v Praze (15.6. 2019)? Máme na celý den DJe, ale ráda bych zábavu obohatila o cca 3 hodiny vystoupení kapely. Něco, co uspokojí všechny věkové skupiny a nebude to stát nesmysl. Moc díky za tipy! :-)
Odpovědět
Ahojky Monienn, teď jsem slyšela jednu kapelu na městský akci na Kladně. Manžel z nich byl úplně nadšený, protože hráli taky konečně i nějaké nové věci (Red hot chilli pepers, Green day, AC/DC) a řikala jsme si, že je domluvím jako svatební dar své sestře. Ještě, že jsem si vzala kontakt hned po vystoupení na kytaristu, protože nejsou téměř nikde k zastižení :-| Mají jen FB stránku Mr. Professor. Podařilo se mi s nimi bezproblému domluvit na termín svatby sestry za což jsem ráda, jelikož se jim prý plní termíny.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 15.06.2019 Vám na Vaší svatbě v Praze rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i kapely a pevně věřím, že se mi povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti ;-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rádi Vám na svatbě zahrajeme :) Jsme duo kytara+zpěv, písně na obřad hrajeme buď zcela dle výběru snoubenců nebo se snažíme doporučit, aby to celkově korespondovalo s místem svatby, se stylem apod. :) Nebráníme se ani delšímu hraní odpoledne, třeba do příchodu DJe, ale domluvit se s námi dá úplně na všem :) https://www.youtube.com/playlist?list...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Moniko, jsme kapela, která se specializuje přímo na svatby. Rádi Vám zahrajeme. Posíláme zprávu přes interní poštu Hezký den Marry Keys
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte prosím na Trio Elusive na tomto serveru. Zdraví Dagmar (v triu piano)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?