Kapela na svatbu 18. 8. 2018?

Profilova fotka
Ahoj, dobrý den, chtěla bych se zeptat a poprosit o nějaké tipy na svatební kapelu, někam uz jsem psala a bohužel nemají volno. :-| Přitom bych řekla, ze máme ještě dost času :-D Moc děkuji za rady, návrhy a vaše zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Velmi rádi zahrajeme na Vaší svatbě. Hudební ukázky a náš kompletní profil si můžete prohlédnout a poslechnout na našich webových stránkách. Budu se těšit na spolupráci. S přáním pěkného dne. Jaromír Opiela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 18.08.2018 Vám na Vaší svatbě rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den ! Jsme hudebníci,hrající po celé Moravě. Mrkněte na náš web.S pozdravem-Duo Jan's :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Profilova fotka
Dobrý den můžu vám nabídnout naše DUO KOKTEJL ZÁBAVNÁ KAPELA S ŽIVOU HUDBOU Jsme zkušená hudební dvojice, již několik let zpříjemňujeme hudební chvilky posluchačům různého věku a různého hudebního zaměření, hrajeme pop, rock, disko, ale také folk, lidovky nebo country písničky.Pokud budete mít zájem mrkněte na naše stránky. Zatím přeji hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla mou kapelu Veronika & The Band pro hraní na vaší svatbě - hrajeme pop, jazz, swing, 60. léta, rocknroll, tak, aby si každá generace našla to své. Podívejte se na naše stránky a facebook a pokud by vás zaujal náš repertoár a styl, neváhejte se mi ozvat. S pozdravem Veronika Moudrá (Suchánková)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v mé nabídce je vystoupení mne samotného jako Dj, moderátor, zpěvák. Nebo vystoupení kapely Galaxy ve které učinkuji. Mám dlouholeté zkušenosti s vystupováním na svatbách jako Dj i jako muzikant, kde mám odehráno přes 300 svateb. Jako Dj provozuji i Karaoke. V případě zájmu napište.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?