Holky, co budete mít jako první tanec novomanželů? A další písničky - tance s rodičema, svědkama... ???
Chtěla bych něco, co bude trochu doják, ale trochu veselý, taky aby to bylo známý... :-) zatím mám vymyšlený jen wonderful world :-|
Ahojky, tak Vás tady pozoruji a závidím Vám, že umíte tančit. My zvládneme tak jedině ten ploužák ;-(
Máme vybráno: Mettalica: Nothing else matters, nevím jestli se hodí na svatbu nebo, ale toto je prostě naše zamilovaná píseň, tak asi zazní i na naší svatbě, co Vy na to?
katchen, díky moc, já si pořád nebyla jistá, ale máš pravdu je to náš den
jen fakt nevím jak to dopadne s rodičema, asi tam hodíme nějaká českou vypalovačku a budem jednoduše blbnout, jinak fakt nevím
nebo si zatancujou rodiče moje s rodičema ženicha a bude to taky vyřešený, protože já valčík, polka, to tedy fakn nejde k sobě a přítel je na tom úplně stejně
První tanec je jen tvůj a manžela - ostatní maji jen dělat kroužek kolem vás, pak tanec s rodiči - vybírá se nějaký pomalý evergreen, nebo oldies - je to přece jen písnička pro ně.
Může být ale klidně i valčík, waltz i ta polka - třeba Báječná ženská od M. Tučného - bylo by ale dobré kdyby všichni zúčastnění daný tanec uměli, je hloupé, když třeba tatínek polku neumí a pak si připadá trapně...
vyberte ho společně s nimi, je přece hlavně pro ně..,.
Ale VAŠI písničku si vymlouvat nenech !
lowe... já sice tu písničku ráda nemám ale být váma tak si to toho nenechám kecat, je to váš tanec tak si vyberte co vy chcete!
Mě se líbí ještě tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=duhzMQ...
ale nevím jestli se to hodí????
Čaute holky, tak jsem nalákala svojeho budoucího manžela a ač to stálo HOOOOOODNĚ přemlouvání, tak jdeme do toho HŘÍŠNÉHO TANCE :-) :-D
Svatba je až příští rok v srpnu, tak času na naučení máme (snad) HABAKUK :-D
Tak nám držte pěstičky!! :-)
My meli nejaky plouzak, ani si nepamatuju, co to bylo, ale nejspis neco ceskeho o lasce... bohuzel jsme nezvladli spolu natrenovat nejakou polku ci tak, aby to vypadalo dobre... Ale aspon jsme se neposlapali :D
My jsme měli natrénované předtančení - waltz - na anglickou písničku Tennessee waltz a pak nám kapela neplánovaně zahrála Báječnou ženskou, tak jsme si skočili i jeden country tanec - rufus.
My s přítelem buď Hříšný tanec, anebo, kdyby se nám to náhodou nepovedlo nacvičit, jakýsi vlastní remix namíchán z nejrůznějších stylů spojených v jednu píseň... takže bychom během chvilku odtančili valčík, country, lambadu, hiphop atd., no prostě chceme něco originálního, ne klasické ploužení. :-) Písničku pro rodiče jsem ještě nezvažovala, ale úplná klasika to asi nebude, znám svou mamku, nejradši by tam měla Landu... :-D Ne, prostě asi v tomto případě to nějaký ploužák jistí... :-)