Dobrý den,
sháníme hudbu na svatbu 30.září 2016 kousek od Roudnice nad Labem a Mělníku. Nejprve na obřad (koná se na nádvoří) a poté na odpolední / večerní zábavu. Ani na jedno zatím nemáme žádnou představu a může být někdo na oboje najednou nebo 2 různí lidé / skupiny.
Prosím o doporučení ověřených kapel, DJ, harfistek, ... a zaslání přibližné ceny do soukromých zpráv.
Děkuji a hezký den :)
Dobrý den,
tento termín mám zatím volný, tak bych vám rád nabídl také své profi služby spojené s dlouholetou praxí jako svatební DJ a moderátor na váš velký den.Více zasílám do IP a více informací naleznete na mých www stránkách.
Přeji hezký zbytek dne a těším se na případnou spolupráci.
S pozdravem Miler
@kacik93 Dobrý den, rádi pro Vás svatebního Dje zajistíme. Více informací zasíláme interní poštou.
S pozdravem a přáním hezkého večera.
Petra Balatá (Uni - Dj´s).
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
@kacik93 Dobrý den. Rád bych Vám nabídl služby hudební skupiny Bosáci. Máme za sebou přes 1000 akcí, z toho přes 270 svateb. Hrajeme ve 3 až 4lidech, máme široký repertoár česky, anglicky, slovensky a španělsky. V případě zájmu koukněte na webovky nebo mě kontaktujte do sz.
Dobrý večer,
moc Vám všem děkuji za nabídky. S přítelem je všechny shlédneme a následně dáme vědět.
Ještě jednou moc děkuji za spoustu nabídek a hezký večer, K. :)