Dobrý den.
Pokud nemáte ještě DJ, pak jsem tu právě pro Vás. Jsem mobilní DJ a kromě hudby dělám i nasvícení slavnostní místnosti v barvách, nebo odstínech dle šatů nevěsty. Pro celou věkovou strukturu mám dost pěkných tanečních melodií, takže si užijí jak děti, mládež, tak i staří. A když si budou chtít zazpívat, tak mám dost mikrofonů na pořádnou superstar mrkněte na webky. Moderace, spolupráce na zábavě a pomoc v organizaci je samozřejmostí.
Přeji pohodovou svatbu a nekonečné množství štěstí.
DJ ZDENEK
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Dobrý den,
pokud Vám ještě vyjde chvilka času z toho množství nabídek, tak zkuste kouknout na web. naší kapely, třeba Vás zaujme. Nabídku posílám prostřednictvím IP.
S milým pozdravem Zuzka
Ahojky,
já vřele doporučuji Kapelu Karla Pešla-hráli nám na svatbě teď 30.května a byli jsme maximálně spokojení.Perfektní komunikace,vynikající zpěvačka,všichni jsou moc milí a vstřícní.
Všichni svatební hosté za námi chodili a říkali,že jsme nemohli vybrat lepší kapelu.
Takže pro nás při příští akci je výběr naprosto jasný :-)
S pozdravem Jana