Zdravím :-) máte prosím někdo tip na hudbu na svatební hostinu? Skupina (klávesy+kytara)/DJ apod.? Sháníme někoho na termín 25.8.2018 v Ostrožské Nové Vsi.
Odřekla nám skupina, kterou jsme měli zamluvenou, tak sháníme náhradu.
Předem děkujeme za tipy. :-)
Dobrý den, tento termín máme volný a rádi Vám zahrajeme. Mohu Vám nabídnout i službu DJ nebo kombinaci obojího a to za jednu cenu. Koukněte na naše webové stránky a v případě zájmu mi prosím vypište formulář dotaz na cenu a já vám udělám přesnou cenovou nabídku.
Roman
Štístko MUSIC
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby zpivajiciho dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Reference na jednotlivé Dj's najdete na našich stránkách nebo tady na beremese.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Dobrý den můžu vám nabídnout naše DUO KOKTEJL ZÁBAVNÁ KAPELA S ŽIVOU HUDBOU
Jsme zkušená hudební dvojice, již několik let zpříjemňujeme hudební chvilky posluchačům různého věku a různého hudebního zaměření, hrajeme pop, rock, disko, ale také folk, lidovky nebo country písničky.Pokud budete mít zájem mrkněte na naše stránky. Zatím přeji hezký den
Dobrý den, slečno nevěsto,
v termínu sobota 25.08.2018 Vám na Vaší svatbě v Ostrožské Nové Vsi rád budu k dispozici.
Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty.
Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Dobrý den,
Vedle kvalitní hudební produkce pro všechny generace nabízím také kompletní servis včetně svatební zábavy a moderování celého večera.
Více informací Vám zasílám do interní pošty zde na portále.
Radim Kapica