Záleží co je rozumná cena. Já mam již také obsazeno (asi rok dopředu), ale pokud chcete zastupuji dalších 9 djs. Nicméně při té ceně berte v potaz že dj přiveze techniku za cca 500.000 Kč...
Omlouvám se, ale musím reagovat pane Keith. Vystupování a prvotřídní služby by měly být samozřejmostí u každého PRO DJe, ale pak je také rozdíl v tom, když si jeden DJ přiveze 2x 200W repro, notebook, mikrofon a 2x jakési blikátko a druhý doveze dynamický, pořádný zvuk 3kW, rampu s hlavami, nebo scany, řadu LED osvětlení pro nasvícení prostor atd...to je jako byste napsal, že auto má "jen jezdit" a neakceptoval byste rozdíly v komfortu a výbavě mezi například Fabii a Audi...každá nevěsta ať si vybere dle svého vkusu a možností, ale vedle kvality tvoří cenu také vlastní technické zázemí!
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 200 svateb.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
@artush1 Takže myslíš že pronájem techniky se neodvíjí od její pořizovací ceny? Cena za služby dje je skoro vždy včetně techniky - čili jakési formy pronájmu. Když si na stavbu pozvu partu zedniků s míchačkou bude cena pravděpodobně jiná než za partu zedniků s beton-mixem.
@djmech@sonido - reagoval jsem na větu: cenu berte v potaz, že si DJ přiveze aparaturu za 500.000,- Nikde tam nebyla zmínka o kvalitách DJ, o tom, kolik stojí cesta nebo co může nabídnout. Dávat nabídku typu, dejte 8.000,- protože mám drahý aparát není sama o sobě nabídka a pane Sonido, jste si jistý tvrzením porovnávat hudbu jako auta? To, co jste popisoval ve svém příspěvku, jsem opravdu například viděl - a protože to bylo s přídavkem moderátor(ka) rádia - bylo to za 10.000,- Nebudu tu s vámi zbytečně polemizovat, Jarek to v tomto případě udělal nejlíp.
@artush1 Přijde mi spíš divné,že zrovna profík jako jsi ty (nebo alespoň ja te za něj považuji) se podobnou věcí zabývá. Myslím že většina ostatních z toho pochopila to,jak to bylo myšleno.... A sice aby za rozumnou cenu někdo nepovažoval 2000 Kč za noc... Nic víc nic míň tím myšleno nebylo...K cenám se stavím tak,že nabídka je ovlivněna i poptávkou. Pokud někdo nabízí služby za 10.000 přeju mu to.. Když mu to lidi dají asi je to v pořádku.
Pánové,
ze zásady se neúčastním internetových diskuzí. Jen krátce. Jsme profesionálové, tak si obhajme své ceny, ať už jsou jakékoli, před klienty. Na nich je pak finální rozhodnutí.