Dobrý den,rád Vám nabídnu své služby, doufám, že více napoví reference v mém profilu. Termín mám zatím volný a rád Vám ve všem vyjdu vstříc. V případě zájmu mě po domluvě s partnerem napište nebo zavolejte, na všem včetně dobré vyhovující ceny se dá vždy domluvit. Záleží jen na Vašich představách a požadavcích. :-) Dj Libor Velek
Vážená nevěsto, abyste to rozhodování neměla tak jednoduché, rád Vám nabídnu ještě také své služby svatebního DJ. Více zasílám prostřednictvím soukromé zprávy. S hudebními pozdravy ♪♫ Jiří Halák / DJ Sonido
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 200 svateb.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Určitě doporučuji X-dance.... hraji nam, kamaradce... a hlavně na jejich akce party jezdime x let a jsou super! Jezdi celou ČR! :-)Mohu jenom doporučit ;-)
Jezdím na svatby za super peníz !!! Profi služby.DJ + světelná a zvuková aparatůra vás bude stát za 4H......3500,-Kč. vše na webu, fb Dj na svatbu a vše co s tím souvisí.