Přeji dobrý den, i moji nabídku máte v interní poště. Pokud Vás zaujme, ozvěte se, spojení najdete na mém webu uvedeném níže.
Mějte se fajn, Mirek - DJ Giacomo :-)
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby zpivajiciho dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Reference na jednotlivé Dj's najdete na našich stránkách nebo tady na beremese.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Dobrý den,
tento termín mám zatím volný, tak bych vám rád nabídl také své profi služby spojené s dlouholetou praxí jako svatební DJ a moderátor na váš velký den.PŘIVEZU SEBOU HODNĚ HVĚZD,PROTOŽE MÁTE SE MNOU VIDEOPROJEKCI ZDARMA.Více zasílám do IP a více informací naleznete na mých www stránkách. Nově také nabízím doplňkové služby pro vás :-) Více v záložce služby na www stránkách.
Přeji hezký zbytek dne a těším se na případnou spolupráci.
S pozdravem DJ a moderátor Milan Miler
Dobrý den, rád bych vám nabídl své služby. Jako Dj působím již přes 10 let a odehrál jsem už stovky svateb, večírků, plesů a narozeninových oslav. Kalkulaci vám nezašlu, vždy preferuji nezávaznou osobní schůzku na které si vylíčíme představy a ceny, a pokud si padneme do oka, domluvíme se. Vaši svatbu odmoderuji, zajistím, aby se hosté nenudili až se budete fotit. Zajistím ozvučení, osvětlení a pokud si budete přát, mám také ve svém repertoáru mnoho her, které si můžeme na prolomení ledů zahrát. Mám také karaoke. Mohu vám podkreslit již obřad a být s vámi po celý den. Záleží jen na vás. Pokud jsem vás oslovil, neváhejte mne kontaktovat do sz, emailu či rovnou volejte. Budu se těšit, krásný den Dj Alfi