Hledám hudební skupinu na svatbu 26.7.2014, Karviná

Hledám živou hudbu na svatbu 26.7.2014, která zahraje populární hudbu. Okolí Ostravy, Karviné, Havířova, Opavy atd. Ozvěte se prosím!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se nakonec rozhodnete pro DJ, abyste měli širší repertoár a hudba vyšla i levněji, zkuste se obrátit na nás. Jsme mladí DJs z Ostravy. Hrajeme podle dění na parketě, s přípravou max. 2 písní dopředu - žádný AUTOMIX nebo PLAYLIST... Klienti našich svateb jsou ze 100% spokojení, zakládáme si hlavně na dobrých referencích. Na Ostravsku máme nejlepší ceny včetně dopravy. Určitě nám napište nebo navštivte naše stránky a dozvíte se více emoticon Ondra za tým HudbaOstrava.CZ
Odpovědět
Profilova fotka
@zamek7 Dobrý den, doporučuji DJ Filipa Talacka z top-produkce. Výborný DJ nejen na svatby! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku kapely Reflex - Rock jsem Vám zaslal do IP. Je to poslední volný sobotní termín v červenci, tak pokud Vás naše nabídka osloví, určitě se ozvěte.. :-) Hezký zbytek dne!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dobrý poměr kvalita-cena najdete u kapely Šmydlibojs. Pokud by Vás nebolela vyšší cena, tak skupina Galaxy. Tyto kapely se nebojím doporučovat, nemůžou Vás zklamat. I mě jako kameramanovi se s nimi velice dobře spolupracovalo.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Doporučuji hudební skupinu kik band. Už jsem je zažila na několika svatbách. Dojedou kamkoli a jsou super hrajou jak moderně, tak různé odrhovačky fakt paráda ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Nabídka v IP :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?