Hledám kapelu nebo DJ na svatbu 25.4.2015 v Ostravě. Dneska mi kapela, kterou jsme měli zamluvenou půl roku dopředu odepsala, že berou něco jiného. Celkem super měsíc před svatbou ]-( . Budu ráda za doporučení.
@mak_2015 Dobrý večer, zkuste DJ Filipa Talacka (top-produkce), živá hudba to není, nicméně si myslím, že to umí vzít do svých rukou a o zábavu se postarat. Má zkušenosti nejen ze svatebních dnů. Třeba bude ještě volný. S pozdravem Martin Lysek ;-)
tak to nezávidím :-| to bych je asi kopla, kdyby mi něco takového udělali. Zkuste Svatební DJ Jaromír Šmída. Sice jsem ho neviděla přímo hrát, ale zívat ano, jako DJ i zpívá, poznali jsme se na veletrhu, je to moc příjemný a sympatický pán. Navíc mají těch dj víc, takže podle mě budou mít určitě někoho volného :-)
Kdyžtak tady je diskuse na téma nespolehlivé firmy: http://www.beremese.cz/forum/volna-di...
můžete tam tu kapelu napsat, aby se něco podobného nestalo i jiným nevěstám.
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 200 svateb.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Dobrý den, my máme taky ještě tento termín volný. Tak nám napište na mail, který máme na stránkách a určitě se domluvíme.
Máme pro Ostravu a okolí bezkonkurenční ceny, mladý kolektiv, rozsáhlou hudební knihovnu a jen spokojené klienty.
Tým HudbaOstrava.CZ