U kapely preferujeme české a slovenské pop rock hity, ale i kvalitně zazpívané zahraniční známé songy. Nehledáme "kapely" typu klávesy s přednastaveným univerzálním rytmem a do toho zpěv. Potřebujeme bavící element, který bude aktivně "moderovat" celou party, která se předpokládá od cca 17hod do 2-3hod ráno. Pokud DJ, tak hledáme široké portfolio písní, kvalitní aparaturu, sympatickou tvář a baviče v jednom, který bude hrát i na přání a vydrží až do noci. Doufám, že nejsme moc nároční :-) Děkuji předem za nabídky včetně cen.
Dobrý den,
mohu nabídnout mé služby jako DJ.Zatím je volný termín a bude mi potěšením s Vámi trávit svatební den.
Posílám IP.
Přeji pěknou neděli DJ Goro
Dobrý den, také nabídnu své Dj služby a dlouholeté zkušenosti :-) Nakoukněte do mého profilu, třeba Vás zaujmou mé reference i ukázky z akcí i aparatury. Budu rád, když mě budete kontaktovat.
Hezkou neděli, s pozdravem
Dj Libor Kralovič
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek