DJ Tomáš Fulka - reference

Ahoj holky, jednám s tímto DJem a ráda bych se zeptala na Vaše osobní hodnocení, pokud jej již někdo měl na svatbě, zda ho máte zamluveného, jak na Vás působí, apod.. ráda bych si ho tady trochu proklepla, ať mám jistotu dobré volby :) Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj (snad neva že nejsem holka :-)) ..a raději hned taky uvedu že je to můj kamarád a "djský bratr" :-D .. Hodněkrát jsem se s Tomášem potkal za mixážním pultem a s čistým svědomím mohu říct, že to je jeden z mála DJs, kterého bych si vzal i na svou oslavu. Je dobrý bavič a moderátor, má velkou databázi muziky v které má skvělý přehled a samozřejmostí je profi technické vybavení (pokud se nepletu, tak v ČR jsou 2 DJs kteří vozí techniku v bílé barvě. Není to ten DJ, který se Vám bude za každou cenu snažit udělat ze svatby diskotéku, ale prostě zahraje tak aby pobavil pokud možno všechny hosty na svatbě.. od dětí až po prarodiče. Vím, že moje slovo (jako jeho kamaráda) asi nebude to nejdůležitější, ale věřím že budete spokojeni. .. přeji ať se vše vydaří.. S pozdravem Ondra Seidl
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech

Odpověď na příspěvek od paps:

Ahoj holky, jednám s tímto DJem a ráda bych se ze…
Hezký den, DJ Tomáše Fulku jsme měli na svatbě a musím říct, že jsme byli bohužel zklamáni. Náš svatební den jsme s ním probírali opravdu hodně krát, proto budil dojem profíka. To, že má v bílé barvě techniku mi jako nějaký velký bonus nepřijde, ale možná to některé nevěsty ocení více. 😊 Věřím, že techniku měl opravdu kvalitní, nabídku písní velikou a celý koncept působil naprosto skvěle. Na svatbě však bohužel působil arogantně a nechtěl hrát všechny písničky na přání s tím, že jsou nevhodné (ač se jednalo na příklad o latino hity). Co mě zklamalo, že nám začal hrát jinou písničku na náš první tanec, to se opravdu nepovedlo. Na druhý tanec s rodiči přestal hrát úplně s komentářem, že tam další písničku nemá napsanou. Podotýkám, že jsme všechny písničky spolu probírali ještě den před svatbou a několikrát předtím. Poté se nám omluvil, že nám dá slevu, kterou nám ale nikdy nedal. Nemám ráda arogantní lidi a bohužel mi to potvrdilo víc lidí ze svatby, že se tak choval. Možná jen neměl dobrý den, nevím, ale tohle se prostě stalo a nám to bylo líto, proto sdílím..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?