Odpověď na příspěvek od korbycz:
Dobrý den, Sháníme DJ s vlastní aparaturou na sva… @korbycz Nabízím aparaturu v bílé barvě nasvícenou třeba v barvách Vaší svatby. 1m vysoká svítící PÍSMENA LOVE nebo LASKA, SVATBA, PARTY (bíle nebo barevně). Videoprojekci a TV (na Vaše jména, na soutěže či Vaše videa a fotky). OZVUČENÍ OBŘADU i bez elektřiny. Kompletně vybavený FOTOKOUTEK pro okamžitý tisk fotografií s Vaším logem velikosti 15x10cm nebo elektronicky pro tvorbu Vaší fotoknihy. Plazivá mlha TANEC V OBLACÍCH a PYROFONTÁNY. Svítící LED PÍSMENKA na jména a monogramy. Svítící závěsy, dekorativní láhve, řetězy. Písničky na přání, Váš playlist, MODEROVÁNÍ, koordinace, soutěže, kvízy a zábava je samozřejmostí. Volné termíny, fotogalerie, ceníky a recenze na www.borovicka.czOdpověď na příspěvek od korbycz:
Dobrý den, Sháníme DJ s vlastní aparaturou na sva… @korbycz Dobrý den, na Váš výjimečný svatební den mohu poskytnout kompletní DJ služby dle Vašeho přání, od dojemného ozvučení obřadu, skrze podmanivou hudbu při slavnostním obědě k prvním tancům, až k nekonečné večerní párty (světelná a hudební show) Vše záleží na individuální domluvě včetně ceny a rozsahu služeb - moderování, koordinace, hry, karaoke, videoprojekce, výrobník mlhy, hazer, pro děti výrobník bublin, nafukování balónků, dětské disko; laser show; příprava - zajištění - organizace svatebních her. Možnost nasvícení celého prostoru v barvách svatby, také možnost zajištění doprovodných pyrotechnických efektů a zapůjčení VELKÉ MNOŽSTVÍ DEKORAČNÍHO OSVĚTLENÍ (studená bílá). Nevtíravé a osobní jednání je samozřejmostí , žádné příplatky v případě jakéhokoliv prodloužení akce  Hudba a skladby na přání novomanželů a všech svatebčanů bez omezení po celou dobu konání akce. Neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím webových stránek nebo prostřednictvím e-mailu. Bylo by mi ctí být součástí Vašeho svatebního dne. Michal (DJ Patzy)Odpověď na příspěvek od korbycz:
Dobrý den, Sháníme DJ s vlastní aparaturou na sva… @korbycz Dobrý den, budu-li mít volný termín, rád Vám nabídnu své služby. Jsem Dj/moderátor a bavič, provozuji fotobudku s okamžitým tiskem a v případě zájmu také Silent Disco (jako skvělou zábavu na část večera, nebo například do míst, kde bývá problém s rušením nočního klidu). Kompletní informace, fotky, videa, recenze i svatební tipy najdete na mém webu www.Hrajisvatby.cz