DJ svatba okolí Kolín srpen 2024

Dobrý den, Sháníme DJ s vlastní aparaturou na svatbu. Prosím doporučení, recenze, ceny. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od korbycz:

Dobrý den, Sháníme DJ s vlastní aparaturou na sva…
@korbycz Nabízím aparaturu v bílé barvě nasvícenou třeba v barvách Vaší svatby. 1m vysoká svítící PÍSMENA LOVE nebo LASKA, SVATBA, PARTY (bíle nebo barevně). Videoprojekci a TV (na Vaše jména, na soutěže či Vaše videa a fotky). OZVUČENÍ OBŘADU i bez elektřiny. Kompletně vybavený FOTOKOUTEK pro okamžitý tisk fotografií s Vaším logem velikosti 15x10cm nebo elektronicky pro tvorbu Vaší fotoknihy. Plazivá mlha TANEC V OBLACÍCH a PYROFONTÁNY. Svítící LED PÍSMENKA na jména a monogramy. Svítící závěsy, dekorativní láhve, řetězy. Písničky na přání, Váš playlist, MODEROVÁNÍ, koordinace, soutěže, kvízy a zábava je samozřejmostí. Volné termíny, fotogalerie, ceníky a recenze na www.borovicka.cz
Odpovědět

@korbycz Dobrý den, na Váš výjimečný svatební den mohu poskytnout kompletní DJ služby dle Vašeho přání, od dojemného ozvučení obřadu, skrze podmanivou hudbu při slavnostním obědě k prvním tancům, až k nekonečné večerní párty (světelná a hudební show) Vše záleží na individuální domluvě včetně ceny a rozsahu služeb - moderování, koordinace, hry, karaoke, videoprojekce, výrobník mlhy, hazer, pro děti výrobník bublin, nafukování balónků, dětské disko; laser show; příprava - zajištění - organizace svatebních her. Možnost nasvícení celého prostoru v barvách svatby, také možnost zajištění doprovodných pyrotechnických efektů a zapůjčení VELKÉ MNOŽSTVÍ DEKORAČNÍHO OSVĚTLENÍ (studená bílá). Nevtíravé a osobní jednání je samozřejmostí , žádné příplatky v případě jakéhokoliv prodloužení akce  Hudba a skladby na přání novomanželů a všech svatebčanů bez omezení po celou dobu konání akce. Neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím webových stránek nebo prostřednictvím e-mailu. Bylo by mi ctí být součástí Vašeho svatebního dne. Michal (DJ Patzy)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vám nabídnu své služby DJ a moderátora, jsem z Prahy a bude mi potěšením připravit hudební doprovod celého svatebního dne. Od ozvučení svatebního obřadu přes odpolední pohodu až po večerní tancovačku. Hudba od starých oldies až po dnešní taneční hity. Písničky na přání jsou samozřejmostí. Přeji aby všechno klaplo a třeba zrovna s Vámi se budu těšit na setkání. Jirka
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, Jaký máte datum? Jukněte na djhabis.cz a můžeme se domluvit. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka

@korbycz Dobrý den, budu-li mít volný termín, rád Vám nabídnu své služby. Jsem Dj/moderátor a bavič, provozuji fotobudku s okamžitým tiskem a v případě zájmu také Silent Disco (jako skvělou zábavu na část večera, nebo například do míst, kde bývá problém s rušením nočního klidu). Kompletní informace, fotky, videa, recenze i svatební tipy najdete na mém webu www.Hrajisvatby.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?