Dj svatba 4.7.2020 Horní Bečva

Prosím o doporučení, případně přímo nabídky na svatebního Dj na svatbu konanou 4.7.2020 na Horní Bečvě v hotelu Martiňák. Bude okolo 50 hostů. Představujeme si někoho, kdo má veškeré vybavení, repertoár takový, aby zaujal všechny přítomné generace (cca 20-80 let) a zvládl by i občasné průvodní slovo a uměl s hosty komunikovat. Zkrátka kompletní balíček. Naprosto ideální by bylo, kdyby byl Dj schopen zajistit i hudbu při venkovním obřadu vedle hotelu, ale to nevím, zda je reálné. Nemám zatím vůbec představu, kolik si za svatbu cca od 12:00 do 00:00 Dj účtují, tak budu moc ráda za Vaše zkušenosti. Děkuji😊
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn den Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám vám nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, napsal jsem Vám nabídku do Vaší interní pošty, tak se koukněte. Za skupinu KOKTEJL přeji pohodový Nový Rok.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín je u mě prozatím volný. Nabídku Vám zasílám do zprávy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezl Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 04.07.2020 Vám na Vaší svatbě v Hotelu MARTIŇÁK na Horní Bečvě rád budu k dispozici a dodám Vám požadovaný “kompletní balíček” ;-) Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Rád Vám na vaši svatbě zahraji a to jako DJ, muzikant nebo hudební DUO se zpěvačkou Vámi požadovaný termín máme volný. Krom toho Vám mohu dovést i fotobudku, světelnou show, projektor s plátnem a další doplňkové služby. Mrkněte na naše webové a facebookové (Štístko MUSIC) stránky a pokud budete mít nějaký dotaz, napište. Věřím, že vše je o domluvě. Přeji pěkný den Roman Pluta Štístko MUSIC
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku hudby do sz.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji Romana DJe Caesara, hraje luxusně a za rozumnou cenu. Na fb ho najdete pod výše uvedeným jménem. Hezký den 😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?